کد خبر: ۴۲۷۱۷
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - 2014December 05
شفاآنلاین- متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی درباره خواص میوه های فصل زمستان گفت: شناخت خواص میوه های زمستانی می تواند در حفظ سلامت افراد تاثیر بسزایی داشته باشد.

دکتر مرتضی عقبایی متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی درگفتگوي اختصاصی با شفاآنلاین ضمن اعلام این مطلب اظهار داشت:خواص دارویی این میوه ها باعث جلوگیری ازابتلاي افراد به برخی بیماری ها می شود.

انار

وی با اشاره به اینکه اناردارای قوی ترین آنتی اکسیدان ها درمیان میوه ها می باشد بیان کرد: انار دارای خاصیت ضد سرطانی وافزاینده قدرت سیستم ایمنی است و درصورتی که با نمک مصرف نشود فشار خون را نیزکاهش می دهد.

وی اضافه کرد: اناراز ایجاد لخته خون و بروز سکته های قلبی جلوگیری می کند وسبب کاهش کلسترول و عوامل تهدید کننده قلب می شود و حتی موجب درمان افسردگی ورفع پوکی استخوان نیز می شود.

انجیر

متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی با بیان اینکه میوه انجیر دارای ویتامین های بی ، سی و قند های قابل جذب است به شفاآنلاین گفت: ویتامین سی اين ميوه سبب کاهش سرما خوردگی و افزایش جذب آهن می شوند. ویتامین های دیگر این میوه نیز در کاهش التهابات اعصاب نقش داشته و می تواند در بیماری هایی که باعث تحریک اعصاب می شوند موثر باشد.

وی تاکید کرد:انجیر دارای ماده ای به نام" تانن" می باشد که نوعی آنتی اکسیدان است که باعث کاهش التهابات و زخم های روده ای می شود و در درمان التهاب ها نیز موثر است.

عقبایی اضافه کرد:انجیر سبب ترشح ادرار می شود بنابراین برای کاهش فشار خون به طور موقت استفاده می شود.

لیموشیرین

وی لیمو شیرین را منبع قوی ویتامین سی و اسید سیتریک دانست و به شفا آنلاین گفت: لیموشیرین در درمان سرماخوردگی، آنفلوانزا و کاهش تب بسیار مفید است .ضمن اينكه دارای مقادیر قابل توجهی پتاسیم است که در تنظیم فشار خون و همچنین میزان الکترولیت های بدن نقش بسزایی دارد.

متخصص تغذیه بالینی و رژیم درمانی، انجیر را دارای کلسیم قابل توجهی دانست و گفت: انجیر باعث پیشگیری از پوکی استخوان می شود و دارای اسید فولیک می باشد که این ویتامین در پیشگیری از کم خونی های حاد بسیارضروری است.

وی اضافه کرد: اسید فولیک همچنین برای خانم هایی که قصد بارداری دارند یک ویتامین ضروری است و می تواند از نقص در تشکیل لوله عصبی نیز پیشگیری کند.

پرتقال

دکتر عقبایی استفاده ازپرتقال را به خاطر ویتامین سی بالایی که دارد در پیشگیری از سرماخوردگی بسیار موثر دانست و خاطرنشان کرد: این میوه به خاطر آنتی اکسیدان های بالایی که دارد در برابر آثار مخرب رادیکال های آزاد بر روی قلب و عروق بسیار موثر است . این میوه همچنین در پیشگیری از بسیاری سرطان ها به خصوص سرطان های روده بزرگ به خاطر فیبر نامحدودی که دارد موثراست.

وی افزود:پرتقال مانند لیمو شیرین دارای فولیک اسید است ودر پیشگیری از کم خونی و رفع نقص در تشکیل لوله عصبی موثر است . همچنین استفاده از پرتقال،نارنگی و لیمو شیرین قبل و بعد از وعده های غذایی می تواند سبب جذب آهن از مواد غذایی شود.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: