دکتر مسعود ناصری پور در حاشیه این کنگره در گفتگوی اختصاصی با شفا آنلاین ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: این بیماری افراد بالای 50 سال را درگیرمی کند و موجب ایجاد خونریزی و تظاهراتی مبنی بر کاهش شدید بینایی مرکز چشم می شود.
وی تصریح کرد: این بیماری که پیری پرده شبکیه نامیده می شود منجر به نقص میدان بینایی شده و با توجه به این که لکه زرد شبکیه را گرفتار می کند سبب کاهش قابل توجه بینایی نیز می شود.
فوق تخصص شبکیه و انکولوژی چشم ادامه داد: این بیماری در هر دو جنس دیده می شود، اما اغلب در سنین 50 سال به بالا بروز می کند.
وی درمان پارگی شبکیه را با درمان های دارویی و تزریق داخل چشمی امکانپذیر دانست و در خصوص حمایت بیمه ها ازاین موارد خاطرنشان کرد: متأسفانه در برخی موارد حمایت های خوبی وجود ندارد از این رو انجمن چشم پزشکی ایران در تلاش است تا با کمک وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو، این داروها نیز تحت پوشش بیمه ها قرار گیرند.
وی افزود: این داروها بسیار گران اند و درتولید انحصاری برخی کمپانی های خاص دارویی اند.البته برخی بیمه های تکمیلی این داروها را تحت پوشش قرار می دهند اما برخی هم نه.
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: خوشبختانه درمان این بیماری در مراکز آموزشی- درمانی دولتی در حال انجام است و شایع ترین نوع داروهای مصرفی در این راستا تحت پوشش بیمه های درمانی است.
وی در پاسخ به این که آیا با استفاده از دارو درمانی و تزریقات داخل چشمی درمان قطعی است؟ تأکید کرد: درمان که انجام می شود اما می تواند اثرات قابل توجهی را بر بینایی شخص بر جا بگذارد.
دبیر اجرایی بیست و چهارمین کنگره چشم پزشکی ایران با اشاره به این که تمام اقدامات درمانی مسائل مربوط به چشم در ایران امکام پذیر است، یادآور شد:درحال حاضر برای درمان هیچ بیماری چشمی نیازی به خروج از کشورنیست.
وی همچنین سطح علمی وتخصصی چشم پزشکان کشو را هم تراز با استانداردهای جهانی اعلام کرد.
گفتنی است این کنگره تا 14 آذر در مرکز همایش های رازی با حضور میهمانان خارجی به کار خود ادامه خواهد داد.