کد خبر: ۴۱۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - 2014November 26
شفا آنلاین-یک کارشناس طب سنتی تدابیر امراض کلیوی و کاهش اسید اوریک را تشریح کرد.
به گزارش شفا آنلاین،سید جواد علوی درباره تدابیر بیماری‌های کلیه اظهار کرد: افراد مبتلا به بیماری‌های کلیوی از خوردن غذاهای تیز، تلخ و شور پرهیز کنند.

به گفته وی این بیماران از انجامکارهای سخت و سنگین، حرکات شدید، حمام زیاد، نزدیکی جنسی بیش از حد پرهیز جدی داشته باشند و بهتر است این بیمارن استراحت بیشتر داشته باشند و از روغن مالی کلیه‌ها با روغن قسط سود ببرند همچنین بستن کلیه‌ها با شال پشمی، گذاشتن حوله داغ روی کلیه‌ها روزی 7 تا8 بار مفید است.

این کارشناس طب سنتی افزود: خوردن آب شلغم ، آب ترب، آب هویج به میزان حداقل 2 استکان در روز برای اصلاح و ترمیم کلیه‌ها بسیار موثر است همچنین این خوراکی ها برای پاک و ضد عفونی کردن روده‌ها، کاهش قند، راندن ادرار و لینت مزاج مفید است.

کاهش اسید اوریک خون با مصرف دم نوش پوست سیب

علوی اضافه کرد: کاهش اسیداوریک خون بهتر است پوست سیب را خشک و پودر کرده 1قاشق سوپ‌خوری در یک فنجان آب‌جوش به مدت 15دقیقه دم کشیده و سپس مصرف کنند که این دم نوش بسیار خاصیت دارد.

وی طرز تهیه چند غذا مخصوص بیمارن کلیوی را بیان کرد: برای تهیه نخودآب  مقداری نخود همراه با گوشت پرندگان مثل جوجه خروس یا جوجه مرغ یا کبوتر و پیاز و ماش در آب پخته سپس پونه، کرفس، مغز بادام و زیره افزوده شود البته بهتر است که نخودها را از شب خیسانده تا نفخ آن از بین برود.

نان مخصوص کلیه از غذای دیگری است که برای بیماران مبتلا به امراض کلیوی هم غذای خوبی است هم دارو که طرز تهیه آن عبارت از  آرد برنج، مغز گردو، مغز بادام شیرین، مغز تخم کدو، فندق، پسته، مغز تخم خربزه بدون نمک با اضافه کردن شیر و شیره انگور خمیر آن را تهیه کرده بپزند و به بیمار بدهند.

سوپ مخصوص کلیه نیز غذای مفید برای این بیمارن است که طرز تهیه آن عبارت از جو و ماش پوست کنده، سیاه دانه، پوست خربزه و هندوانه، گزنه، شاخه نازک انگور، پوسته داخلی سنگدان مرغ، پودر تخم خربزه، خارخسک و خارشتر. خارخسک و خارشتر جداگانه پخته و به قوام آورده شوند سپس به سوپ اضافه شود.

تسنیم

برچسب ها: طب سنتی ، کلیه ، امراض
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: