شفا آنلاين-کارشناس تغذیه اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت با تاکید بر این نکته که استفاده از جوش شیرین در نانواییها همچنان ممنوع است گفت: نظارت بر تمام نانواییها کار دشواری است و عدهای هنوز در حال تخلف هستند.
به گزارش شفا آنلاين، فرید نوبخت ؛ گفت: وزارت بهداشت مدتهاست که استفاده از جوش شیرین برای تخمیر خمیر در نانواییها را ممنوع کرده است.
وی ادامه داد: جوش شیرین در واقع یک نوع تقلب برای زود ور آمدن خمیر است و عوارض بسیاری هم برای بدن انسان دارد.
کارشناس تغذیه اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت یادآور شد: جوش شیرین مانع جذب آهن در بدن میشود و این روند در مورد سایر ویتامینها و مواد مغذی نیز رخ میدهد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا در تمام نانواییها خمیر ترش یا خمیر مایه جایگزین جوش شیرین شده است یا خیر گفت: تقریباً در تمام نانواییها استفاده از جوش شیرین ممنوع شده است اما هنوز بعضی نانواییها این تقلب و کار خلاف را ادامه میدهند.
نوبخت در مورد جایگزین جوش شیرین برای تخمیر خمیر گفت: هیچ ماده دیگری جایگزین خمیر مایه نشده و برای تخمیر خمیر مانند روشهای سنتی از خمیر مایه استفاده میشود که این خمیرمایه هیچ ضرری ندارد.
فارس