وی گفت:استفاده از ظروف یکبار مصرف باید با دقت باشد یعنی از ظروف یکبار مصرف صاف و شفاف برای مواد غذایی و آشامیدنی سرد استفاده شود.
رستگار در ادامه خاطر نشان کرد: ظروف یکبار مصرف کاغذی و فوم برای مواد غذایی و آشامیدنی مناسب است.
وی افزود: مواد غذایی که در رستوران ها استفاده می شود نیز باید در فوم ها باشد و به هیچ وجه ظروف یکبار مصرف را داخل مایکروفر یا مایکروویو برای گرم کردن غذا استفاده نشود.
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و داروی سازمان غذا و دارو در پایان اظهار داشت:مردم به هیچ وجه نوشیدنی های داغ را در ظروف شفاف استفاده و مصرف نکنند و به جای آن از لیوان های شیشه ای و کاغذی استفاده شود.