شفا آنلاین:نتایج تحقیقات جدید محققان دانشگاه ویریجنیا نشان میدهد، مصرف گوشت احتمالا بیش از آنچه تاکنون تصور میشد، عامل بروز آنافیلاکسی به عنوان یک واکنش حساسیتزا، شدید و بالقوه کشنده است.
به گزارش شفا آنلاین،
بررسی 60 بیمار که به دلیل نامشخصی به واکنشهای شدید حساسیتزا مبتلا شده
بودند، نشان میدهد، مولفهای در گوشت موسوم به آلفا-گالاکتوز
(alpha-galactose) میتواند عامل بروز این واکنشها باشد. در این
تحقیق، نمونههای خون ۶۰ نفر با واکنشهای حساسیتی مورد بررسی قرار گرفت و
در بدن آنها پروتئینهای سیستم ایمنی به نام آنتیبادیهای IgE کشف شد. با
توجه به آنکه آنافیلاکسی در عرض چند دقیقه بروز میکند، در این تحقیق
دانشمندان نمونههای خون ۶۰ بیمار را که برای آنتیبادی آلفا گالاکتوز
آزمایش شده بودند، غربالگری کرده و دریافتند نتیجه ۲۵ آزمایش درباره وجود
آلفا گالاکتوز مثبت بود و الگوهای دیگری دیده نشد که بتوان علت بروز
آنافیلاکسی این افراد را با آنها توضیح داد.