کد خبر: ۴۱۰۶۹
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - 2014November 19
شفاآنلاین- معاون فنی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: تعداد مبتلایان به تب مالت در این استان افزایش یافته و شیوع سریع این بیماری تهدید جدی برای سلامت مازندرانی ها به شمار می رود.
به گزارش شفا آنلاین،نادر آهنگر افزود: در هفت ماهه امسال 290 نفر مبتلا به تب مالت در استان شناسایی شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش 15 درصد افزایش دارد.

وی ادامه داد: پارسال در مجموع 487 نفر مبتلا به تب مالت در مازندران شناسایی شدند.

آهنگر بیان کرد: تب مالت به عنوان بیماری مشترک میان انسان و دام است که از دام به انسان انتقال می یابد.

وی گفت: مصرف شیر و دیگر محصولات لبنی غیرپاستوریزه مانند پنیر، خامه و بستنی مهم ترین علت ابتلای شهروندان مازندرانی به تب مالت است.

معاون فنی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، علت تب مالت 80 درصد از بیماران شناسایی شده را مصرف لبنیات غیرپاستوریزه دانست و افزود: با رونق فروش محصولات لبنی به صورت سنتی و استقبال مردم از محصولات لبنی محلی، شیوع تب مالت در مازندران سیر صعودی به خود گرفته است.

وی به شهروندان توصیه کرد در صورت امکان از مصرف شیر و محصولات لبنی غیر پاستوریزه خودداری کنند در غیر این صورت شیر تازه محلی باید جوشانده شده تا پاستوریزه شود.

آهنگر کنترل نکردن بیماری تب مالت را دارای پیامدهایی چون فلج شدن و حتی مرگ دانست و گفت: واکسناسیون به موقع دام ها یکی از راه های مقابله با شیوع بیماری تب مالت است.

بی اشتهایی، تعریق شبانه، سردرد، درد بدن و زانو علایم اولیه بیماری تب مالت به شمار می رود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: