به گزارش شفا آنلاین،دکتر علی رافع گفت: این نوشیدنی معجونی از گیاهان دارویی بوده و از فواید غذایی دارویی بسیاری برخوردار است؛ این نوشیدنی که از گیاهان دارویی مانند دارچین، زنجبیل، میخک، سنبل الطیب و مواد دیگری از این قبیل تولید شده به دلیل داشتن مقادیر زیاد کربوهیدرات های طبیعی (نظیر گلوکز و فروکتوز)، ویتامین ها و ترکیبات مفید آثار سلامت بخشی زیادی برای بدن دارد.
وی افزود: همچنین در تولید این نوشیدنی به جای استفاده از شکر و یا شیرین کننده های مصنوعی از عسل استفاده شده که در نتیجه محصول نهایی ارزش تغذیه ای بیشتری در مقایسه با نوشیدنی های متداول صنعتی دارد.
رافع با یادآوری اثرات سلامت بخش این نوشیدنی که بر مبنای حدیث وارده از امام رضا (ع) تولید شده، افزود: با توجه به نیاز جامعه امروز تغییرات جزئی در فرمولاسیون آن داده شده که می تواند برای بیماری هایی از قبیل عوارض مفصلی، اختلالات عصبی - مغزی، ناراحتی های گوارشی و کبدی و اختلالات حافظه بسیار مفید باشد؛ علاوه بر این نوشیدن آن بعد از غذا به هضم کمک کرده و به لحاظ دارا بودن اجزای موثره زعفران، سبب ایجاد احساس نشاط و شادابی در مصرف کننده نیز می شود.
استادیار پژوهشکده علوم و صنایع غذایی گفت: مصرف این نوشیدنی بعد از غذا می تواند جایگزین مناسبی برای نوشابه های گازدار بوده و از ضررهای بسیار زیادی که مصرف این قبیل فرآورده ها به همراه دارد پیشگیری کند.