کد خبر: ۳۹۷۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۱۵ آبان ۱۳۹۳ - 2014November 06
شفا آنلاین: زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل سیاه و قرمز در پیشگیری از بروز حساسیت موثرند. این موادغذایی موجب ترشح یک آنتی بادی به نام ایمونوگلوبولین A شده و از بروز واكنش های آلرژیک جلوگیری می کنند.

به گزارش شفا آنلاین، مواد حساسیت زا یا آلرژن به اشكال مختلف و از راه های متفاوت همچون گرد و خاك از راه دستگاه تنفس، غذاها از راه دستگاه گوارش، داروهای مختلف از راه تزریق و یا گوارش و مواد آرایشی از راه پوست می توانند وارد بدن شوند.
 

سیستم ایمنی برای مقابله با عوامل خارجی ماده ای به نام هیستامین تولید می کند که سبب بروز علایم حساسیت از جمله خارش و آب ریزش بینی و چشم، خارش گلو و سرفه، عطسه، تنگی نفس، کهیر و التهابات پوستی می شود.

 

اگر واكنش آلرژیک به صورت شدید بروز كند به آن شوك آنافیلاكتیك می گویند که می تواند حتی با خطر مرگ همراه باشد که خبر زیاد جالبی نیست.

 

پیشگیری از مواجهه با آلرژن ها، اصلاح تغذیه، تزریق واکسن، استفاده از داروهای آنتی هیستامین و مصرف برخی ویتامین ها از جمله ویتامین C  که ترشح آنتی هیستامین را کاهش می دهد، از روش های کنترل واکنش های آلرژیک به شمار می روند.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: