به گفته حسینی هم اکنون الگوی بیماری های ناشی از مواد غذایی در حال تغییر است به طوری که امروزه با تغییر روش زندگی و تولید صنعتی غذا، در کشورهای مختلف عوامل شیمیایی جای عوامل میکروبی را در بحث مخاطرات غذایی گرفته اند.
وی با اشاره به این که ایران در منطقه از نظر ایمنی غذایی وضعیت نسبتا خوبی دارد، گفت: در خبرهای منتشر شده در بحث آلودگی های غذایی نشان دهنده توجه ما به بحث ایمنی غذا است. در خیلی از کشورها این نحوه خبررسانی وجود ندارد. ولی ایران سخت گیرانه ترین کشور در بحث واردات مواد غذایی است و موارد آلودگی همیشه اعلام می شود ضمن این که مردم نیز به بحث ایمنی غذا حساس هستند.
حسینی همچنین گفت: در نظام بهداشتی کشور باید اول مشکلات و مخاطرات را بشناسیم و بعد راهکارهای اجرایی را برای رفع آنها تدوین کنیم، یکی از این مخاطرات استفاده از خمیرمرغ غیراستاندارد در محصولاتی مثل سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های غذایی است.
وی گفت: اخیرا صحه گذاری در مورد سلامت خمیر مرغ در برخی موارد، با ارزیابی های بهداشتی توسط مسئولان وزارت بهداشت، زیر سوال رفته، اگر در تولید این کالا از گوشت های سالم استفاده شود، می توان از آن به عنوان یک محصول حاوی پروتئین استفاده کرد.
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی گفت: سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت نیز از ابتدای سال گذشته به واحدهای تولیدی این محصول تاکید کرده که در تولید خمیر مرغ موظف به تطابق با سیاست های وزارت بهداشت هستند و اگر این اتفاق نیفتد، مجوز تولید آنها متوقف خواهد شد. بخشی از خمیر مرغ به صورت بهداشتی تولید می شود، بخش غیربهداشتی این ماده نیز باید کنترل شود.
حسینی در پایان گفت: تا زمانی که در وزارت بهداشت مطمئن به سلامت خمیر مرغ نشویم، استفاده از آن در محصولات غذایی مجاز نخواهد بود