کد خبر: ۳۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - 2014October 10
شفا آنلاین:کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند و یا از ماست بدون چربی تهیه می شود.
به گزارش شفا آنلاین، كشك به عنوان یك غذای مقوی گرسنگی را كاهش داده و حجم كمی از معده را اشغال می كند. از كشك به عنوان یك افزودنی به غذاها نیز می توان استفاده کرد و طعم غذاها را تغییر داد.

بررسی ها نشان می دهند، مقدار کلسیم در 30 گرم کشک تازه بدون نمک و چربی معادل میزان یک لیوان شیر 250 سی سی است. به عبارتی کشک منبع خوب کلسیم است اما متاسفانه کشک هایی که به صورت خشک عرضه می شوند مقدار زیادی نمک دارند که جذب کلسیم را کاهش می دهند.کشک می تواند در کاهش وزن و آب شدن چربی های بدن بسیار موثر باشد.

گفتنس است؛ کشک با حجم کم خود، یک ماده ی غذایی معجزه آساست که در بر دارنده ی تمامی خواص شیر می باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می باشد و می توان مقداری از آن را جایگزین شیر و ماست روزانه کرد.
برچسب ها: رژیم ، شیر ، كشك ، کلسیم
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: