کد خبر: ۳۵۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۶ مهر ۱۳۹۳ - 2014September 28
شفا آنلاين-معمولا فصل پاييز که شروع مي شود، کدبانوها به دنبال مواد لازم براي تهيه شوري و ترشي مي افتند اما بايد به اين نکته هم توجه کنند که به ويژه در خانواده هايي که بيشتر اعضا مزاجشان سوداوي است مصرف اين مواد به ويژه در اين فصل مناسب نيست.
به گزارش شفا آنلاين،دکتر فهيمه نبي، کارشناس گياهان دارويي و محقق طب سنتي در اين باره مي گويد: در اين فصل خانم ها شوري و ترشي تهيه مي کنند در حالي که اين مواد مناسب فصل پاييز نيست. اين مواد به دليل نمک فراوان و سرکه باعث افزايش سودا و رسوب آن مي شود، سيستم ايمني را ضعيف مي کند و قدرت حافظه را کاهش مي دهد و از طرفي به حساسيت هاي فصلي دامن مي زند. بنابراين بهتر است از اين مواد کمتر استفاده شود به ويژه در خانواده هايي که داراي حساسيت هستند و طبع ذاتي آن ها سوداست.

فست فود، غذاي داراي رنگ، مواد نگه دارنده، پفک، چيپس، غذاهاي سرخ کرده، مواد غذايي حاوي بنزوات سديم مانند کنسرو ماهي، غذاهاي آماده و... در فصل پاييز بيشتر عوارض خود را نشان مي دهد زيرا اگر در بهار و تابستان اين مواد غذايي را مصرف مي کرديم، چون فعاليت داشتيم و متابوليسم بدن افزايش يافته بود، امکان پاکسازي وجود داشت اما در فصل پاييز که فصل رسوب سوداست بدن قادر به پاکسازي نيست. بنابراين آسيبي که بدن از غذاهاي آماده مي بيند، در اين فصل بيشتر است.


خراسان



نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: