به گزارش شفا آنلاین،دکتر کاظم ندافی ضمن اعلام این خبر گفت: نشست هم انديشي با اصناف در راستای اجراي مفاد آئین نامه اجرايي قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردني، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتي، دستور عمل ها و چك ليست هاي جديد و عملياتي شدن سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار برگزار شد.
وی گفت: در سامانه جامع مدیریت بازرسی مرکز سلامت محیط و کار، وضعیت بهداشتی مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی مانند رستوران ها رتبه بندی می شوند.
دکتر ندافی افزود: این نشست همچنین به منظور اجرای برنامه خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی با استفاده از توان اصناف و حضور فعال آن ها برای اجرایی شدن هر چه بهتر آيين نامه قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردني، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتي، برگزار شد.
وی افزود: در این نشست بر ضرورت همکاری اصناف در اجرایی شدن هر چه بهتر آئین نامه اجرايي قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی تاکید شد.
دکتر ندافی در ادامه گفت: در اين جلسه هم انديشي ، علاوه بر اين كه كارشناسان مركز سلامت محیط و کار به توضيح دستورعمل ها پرداختند نمايندگان اصناف نيز به بيان نقطه نظرات خود پرداختند و انتظاراتی نظير همكاري در جلوگيري از فعاليت غير مجاز اصنافي كه بدون پروانه كسب مشغول فعاليت مي باشند، را مطرح نمودند.
وی افزود: در دامه این نشست ، با اعلام همكاري كامل اتاق اصناف كشور برای اجراي برنامه هاي بهداشتي مقرر شد كه نشست هاي كارشناسي ادامه يابد.
گفتنی است: نشست هم اندیشی با اصناف با حضور معاون اجرايي اتاق اصناف كشور، نائب رئيس اتاق اصناف تهران و روساي اتحاديه هاي مرتبط و مسولان و کارشناسان مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت برگزار شد.