کد خبر: ۳۵۰۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024October 03
از گذشته تاکنون ثابت شده است که تغذیه در دوران بارداری موضوع بسیار مهمی است. تغذیه مادر بطور مستقیم بروی جنین تاثیرگذار است.

 شفاآنلاین»سلامت»دکتر محمد سنگری جراح و فوق تخصص زنان و زایمان گفت: مادران باردار باید در ماه‌های آخر از مصرف مواد غذایی ترش و قابض مانند خرمالو، سرکه، سیب ترش، ماست، گوشت گاو، فست فود، ماکارونی، بادمجان و حلیم خودداری کنند.

به گزارش شفاانلاین، وی اظهار داشت: همچینن مصرف کرفس و گشنیز نیز ممنوع است، زیرا گشنیز با کاهش قند خون مغز موجب کاهش حافظه نوزاد می‌شود و نیز مصرف حلوا، زعفران و غذا‌های بسیار گرم و سرد مضر و احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.

این متخصص خاطر نشان کرد: مصرف بنفشه و ختمی نیز موجب سقط جنین می‌شود و به طور کلی مصرف هرگیاه دارویی باید با تجویز پزشک باشد.

سنگری تصریح کرد: مصرف کاسنی و ۱۰ -۱۱ گرم روغن بادام شیرین به ویژه در ماه نهم بارداری بسیار مفید است. گفتنی است: می‌توان عرق کاسنی را با خاکشیر مصرف کرد.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: