به گزارش شفا آنلاین:وی از اقدامات گذشته در حوزه قانونگذاری و پشتکار نمایندگان مجلس در حوزه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده تقدیر و تصریح کرد: امید است با توجه به نگاه مثبت رئیس جمهور به حوزه سلامت و همچنین موضوع راهبردی جوانی جمعیت، بتوانیم در این حوزه دستاوردهای روشن و قابل قبولی را رقم بزنیم.
ظفرقندی خاطرنشان کرد: تاکنون چندین جلسه با موضوع جوانی جمعیت و حمایت از خانواده برگزار و نظرات حوزههای مختلف علمی و کارشناسی بررسی شده و وظایف و مأموریتهای تخصصی به آنها محول شده است و به زودی قدمهای موثرتری را در این حوزه برخواهیم داشت.
در این نشست، امیرحسین بانکی پور رئیس کمیسیون مشترک جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، تاریخچه مراحل تصویب قانون جوانی جمعیت و دلایل آن را بازخوانی و تاکید کرد: مساله جوانی جمعیت در آینده به یک ابر چالش بدل خواهد شد و تاکنون بر طبق قانون مصوب مجلس، دستگاهها و در رأس آنان وزارت بهداشت اقدامات مؤثری را صورت داده است.
وی یادآور شد: تعامل مجلس و وزارت بهداشت، میتواند در اجرای کامل قانون مؤثر باشد و نرخ باروری را جبران و تأمین کند.
فاطمه محمدبیگی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز با اشاره به ظرفیتهای قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده، موضوعاتی همچون طرح پزشک خانواده، کاهش آمار تصادفات جادهای و ترمیمنگاه به بهورزان را در اثربخشی سیستماتیک قانون جوانی جمعیت مفید دانست.
زهره سادات لاجوردی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس نیز در این نشست هم اندیشی با اشاره به مسائل فرهنگی و رصد ستاد ملی جوانی جمعیت بر عملکرد دستگاهها در اجرای قانونی جوانی جمعیت تاکید کرد.