این میوه شگفتانگیز را میتوان در طیف وسیعی از غذاها و نوشیدنیها مورد استفاده قرار داد. از کوکتلهای خوشمزه گرفته تا سالادهای تند و تیز، در ادامه با مجموعهای از روشهای خلاقانه برای لذت بردن از این میوه دوستداشتنی در تابستان آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید تا دنیای جدیدی از طعمها و مزهها را با هندوانه تجربه کنید.
ساده، شیرین و شور، و در مجموع بسیار خوشمزه. آن را با کمی نمک، فلفل، روغن زیتون فرابکر و برگهای نعناع طعمدار کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا به عنوان غذای جانبی میل کنید. این سالاد با گوشتهای کبابی یا کتلتهای سبزیجات بسیار دلپذیر می شود.
مانند آناناس کبابی، هندوانه نیز شیرینی خود را حفظ میکند، با طعم دودی اضافه شده. میتوانید کمی عسل به آن اضافه کنید یا آن را در سالاد بریزید.
غذای خود را با کمی سالسای هندوانه تند کنید. میتوانید پیاز، گوجه فرنگی و فلفل مورد علاقه خود را با آن مخلوط کنید.
نتیجه خشک کردن برشهای هندوانه، یک اسنک خوشمزه می شود. آنها مانند چیپس سیب زمینی ترد نمیشوند، اما با این حال طعم فوقالعادهای خواهند داشت.
این پیتزای هندوانه را میتوان با مواد مختلفی درست کرد. پیشنهاد ما پنیر فتای خرد شده و بلوبری است. پیاز قرمز، گردو یا ژامبون نیز گزینههای خوبی هستند.
این سوپ سرد اسپانیایی به طور سنتی با گوجه فرنگی و سبزیجاتی مانند خیار و فلفل درست میشود. اضافه کردن هندوانه به آن طعم جالبی به آن میدهد.
میتوانید در محلول ژلاتین چند تکه هندوانه بیندازید، تا وقتی سفت شد، این ژلاتین میوهای خنک را داشته باشید.
به جای خنک کردن نوشیدنیها با یخهای مکعبی معمولی، چند تکه هندوانه را منجمد کنید و از آنها استفاده کنید.
این دسر خنک به دلیل داشتن آب زیاد، سبکتر از بستنی است.
میتوانید هندوانه یخ زده را با مخلوط کردن آن با ماست یا شیر نارگیل در غذاساز امتحان کنید.
اگر عاشق شیرینی هستید، این ترکیب را امتحان کنید. مکعبها یا برشهای هندوانه را در سس روغن نارگیل در شکلات ذوب شده، غرق کنید. بگذارید سفت شود و یک لقمه شیرین خوشمزه برای خودتان درست کنید.
شیرینی تازه هندوانه و شوری پنیر فتا با هم خیلی خوب جور میشوند. اینها را به عنوان پیش غذا برای مهمانان خود سرو کنید.
برای درست کردن این یخمکها، مکعبهای هندوانه، شیرین کننده مایع و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. کمی نمک اضافه کنید و تمام!
میتوانید با پاشیدن کمی پودر یا پرک فلفل روی برشهای معمولی هندوانه خود، طعم تندی به آن بدهید.
از اینکه آناناس، نارگیل و هندوانه با هم چقدر خوشمزه می شوند، شگفتزده خواهید شد.
یک افزودنی عالی دیگر برای مهمانی تابستانی، این یخمکها با مخلوط کردن موهیتو با هندوانه درست میشوند.
این سالاد ساده ایتالیایی را میتوان با هندوانه درست کرد. دستور اصلی شامل موزارلا است، اما میتوانید به جای آن کمی پنیر فتا یا هالومی اضافه کنید.
میتوانید با اضافه کردن مقدار زیادی توت فرنگی، طعم بیشتری به این میوه تابستانی بدهید!
برای خوردن هندوانه به روشی متفاوت میتوانید ترشی پوست هندوانه را به انواع غذاها از جمله سالادها، خوراکهای سرخ شده و ساندویچها اضافه کنید.
چند تکه هندوانه را با آب لیموی تازه، آب، شکر و نعناع تازه مخلوط کنید تا این نوشیدنی خوشمزه تابستانی را داشته باشید.
بچهها و بزرگسالان عاشق این سیخ های جذاب است. همه آن را دوست دارند! برای جذابتر کردن ظاهر آنها، اگر میتوانید هندوانه را به شکلهای مختلف برش دهید.