کد خبر: ۳۴۵۳۸۸
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024June 11
افزایش خطر ابتلاء به سرطان پروستات مستقیماً با مصرف شیر کم چرب یا معمولی مرتبط است، نه ماست یا پنیر، و نرخ این افزایش پس از مصرف حدود دو سوم فنجان شیر در روز است.
شفا آنلاین:سلامت> یک مطالعه جدید نشان داد در مقایسه با مردانی که روزانه فقط 1یا 2قاشق چایخوری شیر مصرف می‌کنند، مردانی که روزانه حدود 1.5 فنجان شیر می‌نوشند، 27 درصد بیشتر در معرض ابتلاء به سرطان پروستات هستند. 
به گزارش شفا آنلاین علاوه بر این، خطر ابتلاء به سرطان پروستات در آنها در مقایسه با مردانی که به طور کلی از لبنیات دوری می‌کردند، حدود ۶۰ درصد بیشتر بود. دکتر «گری فریزر»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا، اظهار کرد فاکتور رشد شبه انسولین -۱ به عنوان یک عامل خطر برای سرطان پروستات و سینه شناخته شده است و مشخص شده که مصرف لبنیات سطح این هورمون را افزایش می‌دهد. سرطان پروستات برای رشد به هورمون نیاز دارد و هورمون‌های دیگری نیز در شیر گاو یافت می شود. وی و همکارانش قبلاً یافته‌های مشابهی را در مورد ارتباط لبنیات با سرطان سینه گزارش کرده اند. جایگزین‌های گیاهی برای شیر گاو شامل سویا، جو، بادام، بادام هندی و سایر شیرهای غیرلبنی است. این منابع کلسیم غیرلبنی خطر ابتلاء به سرطان پروستات را در مطالعه جدید افزایش ندادند. برای این مطالعه، محققان از بیش از ۲۸.۷۰۰ مرد در مورد رژیم غذایی شأن سوال کردند. از برخی از مردان نیز خواسته شد تا تمام غذاها و نوشیدنی‌هایی را که در ۲۴ ساعت گذشته مصرف کرده بودند اعلام کنند. هیچ یک از مردان در زمان شروع مطالعه سرطان پروستات نداشتند، اما ۱۲۵۴ مرد پس از حدود هشت سال پیگیری به سرطان پروستات مبتلا شدند. مصرف شیر خطر ابتلاء به انواع سرطان پروستات از جمله نوع تهاجمی‌تر را افزایش می‌دهد. افزایش خطر ابتلاء به سرطان پروستات مستقیماً با مصرف شیر کم چرب یا معمولی مرتبط بود، نه ماست یا پنیر، و نرخ این افزایش پس از مصرف حدود دو سوم فنجان شیر در روز بود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: