کد خبر: ۳۴۴۹۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۲ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - 2014September 16
شفاآنلاین-عضو مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون 19 ماده آلرژی زای بومی کشور در این مرکز کشف و در بانک جهانی آلرژن ثبت شده است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر عبدالرضا وارسته افزود: حرکت در زمینه شناسایی آلرژن های بومی هر منطقه به روش مهندسی ژنتیک کار جدیدی است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها مرکز فعال کشور و حتی خاورمیانه در این زمینه به شمار می رود.

وی تشخیص سریع ماده آلرژی زا در بیماران و تولید واکسن های ضد آلرژی را از اهداف تولید آلرژن ها در مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانست .

استاد گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : آلرژن ها و یا مولکولهای آلرژن زا از مواد غذایی و محیطی بومی شناسایی می شوند.

وارسته ادامه داد: مواد غذایی از جمله پسته، زعفران، خربزه، انگور و عوامل استنشاقی از قبیل گرده درختان، گرده درخت چنار، گرده علف های هرز همچون رگوید، سلمه، پیگوید و علف شور از جمله گیاهان ایجاد کننده آلرژی می باشند.

وی گفت: در گیاهان و میوه های آلرژی زا مولکولهایی با قابلیت پروتئینی وجود دارد که موجب آلرژی می شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: