شفاآنلاین-عضو مرکز تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون 19 ماده آلرژی زای بومی کشور در این مرکز کشف و در بانک جهانی آلرژن ثبت شده است.
به گزارش شفا آنلاین،دکتر عبدالرضا وارسته افزود:
حرکت در زمینه شناسایی آلرژن های بومی هر منطقه به روش مهندسی ژنتیک کار
جدیدی است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد تنها مرکز فعال کشور و حتی خاورمیانه
در این زمینه به شمار می رود.
وی تشخیص سریع ماده آلرژی زا در
بیماران و تولید واکسن های ضد آلرژی را از اهداف تولید آلرژن ها در مرکز
تحقیقات ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانست .
استاد گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : آلرژن ها و یا مولکولهای آلرژن زا از مواد غذایی و محیطی بومی شناسایی می شوند.
وارسته
ادامه داد: مواد غذایی از جمله پسته، زعفران، خربزه، انگور و عوامل
استنشاقی از قبیل گرده درختان، گرده درخت چنار، گرده علف های هرز همچون
رگوید، سلمه، پیگوید و علف شور از جمله گیاهان ایجاد کننده آلرژی می
باشند.
وی گفت: در گیاهان و میوه های آلرژی زا مولکولهایی با قابلیت پروتئینی وجود دارد که موجب آلرژی می شود.