کد خبر: ۳۴۳۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۳ - 2014September 15
شفا آنلاين-یک متخصص قلب و عروق فشارخون بالا عامل تنگی دریچه آئورت قلب است.
به گزارش شفا آنلاين،منوچهر قارونی، متخصص قلب و عروق تصریح کرد: در راس بیماری‌های قلب بیماری دریچه آئورت است که امروزه بسیار شایع است و در افراد سالمند بیشتر دیده می‌شود و در افرادی که فشار خون بالا دارند چرا که فشار خون بالا باعث می‌شود که بر روی دریچه آئورت کلسیم بنشیند یا به قولی آهکی شود و ایجاد تنگی در دریچه آئورت بکند.

وی افزود: تنگی دریچه آئورت سبب خواهد شد تا فرد مبتلا به صورت ناگهانی در دستشویی و حمام دچار سرگیجه شود و به زمین بخورد و عوارضی مانند سکته مغزی، خونریزی مغزی و حتی در افراد مسن شکستگی سر و استخوان ایجاد شود.

قارونی خاطرنشان کرد: امروزه در عرصه بیماری‌های دریچه‌های قلب بیشتر با تنگی دریچه آئورت مواجه هستیم که گاهی مادرزادی است و این دریچه در مواردی به جای داشتن 3 قسمت، 2 قسمت دارد که باعث نارسایی قلبی شده و بر اساس آن بیماری دریچه آئورت مشخص می‌شود که برای درمان این بیماری اگر بیمار مسن نیست بهتر است دریچه تعویض شود.

این متخصص قلب و عروق درباره بیماری‌های دریچه میترال نیز گفت: پیش از این بیماری و نارسایی دریچه میترال به علت رماتیسم قلبی به وجود می‌امد اما امروزه خوشبختانه با کم شدن رماتیسم قلبی، شمار بیماران مبتلا به تنگی دریچه آئورت کاهش یافته است و بیشتر در افراد مهاجر به کشورمان دیده می‌شود.

وی افزود: اما نوعی بیماری به نام پرولاپس میترال یا افتادگی بخشی از دریچه میترال وجود دارد که در خانم‌ها بیشتر دیده می‌شود که بیماری نگران کننده‌ای نیست و معمولاً با تیرکشیدن جلوی سینه، سردرد میگرنی، سردبودن انگشتان دست و پا خود را نشان می‌دهد.

قارونی خاطرنشان کرد: پرولاپس میترال شایع‌ترین بیماری دریچه‌ای قلب است و بیماری خطرناکی نیست که با دارو کنترل می‌شود اما در شرایط بسیار خاص نیاز به تعویض دریچه میترال است.



فارس


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: