شفا آنلاین>سلامت>سعید کریمی به عنوان معاون درمان وزارت بهداشت ظاهرا فراموش کرده که خود او مسوول ساماندهی نظام درمانی کشور و جلوگیری از آسیب به مردم است و اگر قرار به ساماندهی، نظارت بر عملکرد پزشکان، جلوگیری از دخالت غیرپزشکان یا حتی اطلاعرسانی به مردم باشد همه اینها جزو وظایف ذاتی معاونت درمان است که ظاهرا بر زمین مانده است.
به گزارش شفا آنلاین:معاون درمان وزارت بهداشت در جلسه کمیته علمی خدمات پزشکی در زیبایی که در معاونت درمان وزارت بهداشت برگزار شده، حرفهای مطلوبی بیان کرده است اما معلوم نیست، مسوول آسیبهایی که به علت ضعف عملکرد معاونت درمان به مردم وارد میشود، چه کسی است؟ کریمی گفته است: خدمات پزشکی زیبایی در کشور بسیار گسترده شده و نیازمند ساماندهی است و ارائهدهندگان خدمات پزشکی زیبایی «باید» در چارچوب استانداردها و ملاحظات تعیینشده توسط وزارت بهداشت فعالیت کنند. وی افزود: موضوع ایمنی برای بیماران بسیار مهم است و «نباید» هیچ آسیبی به بیمار برسد. معاون درمان وزارت بهداشت افزوده است: در زمینه خدمات پزشکی زیبایی، مردم «باید» اطلاع و آگاهی کافی داشته و رسانهها «باید» اطلاعرسانی مناسبی را در این زمینه داشته باشند.
وی گفت: زمانی که فردی برای خدمات زیبایی به پزشک مراجعه میکند حتما نام پزشک را در سایت سازمان نظام پزشکی کشور استعلام کرده و در صورت صلاحیت در زمینه تخصص مورد نظر به پزشک مربوطه مراجعه کند در غیر این صورت مراجعه به غیرپزشک میتواند آسیبهای جدی ایجاد کند. کریمی بیان کرد: استانداردهایی توسط وزارت بهداشت برای خدمات زیبایی تدوین شده است و پزشکان باید بر اساس استانداردهای ابلاغی، اقدام به انجام اعمال پزشکی کنند. وی گفت: همچنین «باید» نظارتهای جدی در زمینه مقابله با مداخله افراد فاقد صلاحیت و غیرپزشک در امور پزشکی صورت پذیرد که این کار مستلزم همکاری بینبخشی از جمله ادارات نظارت بر امور درمان دانشگاههای علوم پزشکی، قوه قضائیه، نظام پزشکی، پزشکی قانونی، سازمان تعزیرات حکومتی، پلیس و سایر نهادهای مرتبط است.
معاون درمان وزیر بهداشت افزود: در این زمینه قوانین مشخصی وجود داد.
لایحهای نیز در زمینه تشدید جرایم این قبیل اقدامات تدوین و ارسال شده
است تا قانون بازدارندهای برای مداخله افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی
تصویب و ابلاغ شود. معاون درمان وزارت بهداشت گفت: قرارگاه نظارت بر سلامت
طی دو سال اخیر در محل معاونت درمان وزارت بهداشت تشکیل شده و تاکنون ۴۶
جلسه در این خصوص برگزار کرده است. وی افزود: در ۶ ماه اول امسال، ۲هزار و
۶۰۰ پرونده در زمینه دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی به مراجع
قضایی ارسال شده است. کریمی افزود: از قوه قضائیه درخواست داریم تا در
این زمینه به وزارت بهداشت کمک کرده و مجازات بازدارندهای برای افراد فاقد
صلاحیت که در امور پزشکی دخالت کرده و به جان مردم آسیب میزنند، اعمال
کنند./دنیای اقتصاد