به گزارش شفا آنلاین،دکتر آرش رشیدیان با بیان اینکه مصرف غذاهای چرب و پر نمک برای سلامتی افراد جامعه به ویژه بیماران قلبی مضر است افزود: در برنامه طرح تحول نظام سلامت به بند خود مراقبتی و اصلاح سبک زندگی توجه ویژه ای شده است چرا که قصد داریم با فرهنگ سازی و آموزش عادات غذایی غلطی را که در بین مردم رواج دارد کاهش دهیم.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه غذاهای آماده و بستهبندی شده حاوی روغن، چربی ناسالم و نمک به مقدار فراوان وجود دارد گفت: در بحث خود مراقبتی افراد باید به سلامت جسمانی و تغذیه خود توجه داشته باشند و از غذاهای صنعتی که نمک کمتری دارند مصرف کنند تا از این طریق صنایع غذایی میزان نمک را کاهش دهند.
رشیدیان با تاکید بر اینکه رسانهها نقش بسیار اثربخشی در آموزش ارتقای سلامت مردم دارند و بدون تردید برای اجرای برنامههای پیشگیرانه در نظام سلامت موثر هستند اظهار کرد: رسانهها میتوانند از طریق توانمند کردن مردم و ارائه آموزشهای درست و بهموقع کمک کنند که مردم چگونه از بسیاری بیماریها پیشگیری کنند.
وی با بیان این مطلب که رسانه ها نباید زمینه لازم را برای صنایعی که به
دنبال منافع شخصی هستند فراهم کنند گفت: رسانهها باید با رعایت اصل دقت و
صحت، اطلاعات لازم را در اختیار مردم قرار دهند و آموزش مردم برای داشتن یک
زندگی سالم، در گرو انتقال اطلاعات به آنهاست که این مهم از طریق رسانهها
امکان پذیر است و این اصلی است که هیچکس نباید از آن غفلت کند.
ایسنا