وی گفت: هم اکنون مراحل پایانی تدوین بسته درمانی سلامت روان در حال پایان است، سعی کرده ایم نقاط ضعفی را که تاکنون در زمینه ارائه خدمت به بیماران روانپزشکی به خصوص در موارد اختلالات شدید برطرف کنیم. چرا که در درمان بیشتر با اختلالات شدیدی که منجر به بستری و درمان می شود سر و کار داریم و تاکنون نقاط ضعف و فضاهای خالی بسیاری در این زمینه وجود داشته است.
مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت تصریح کرد: یکی از مشکلات موجود کمبود تخت های روانپزشکی بوده است، در واقع ما به دنبال پوشش و رفع مشکلات مالی بیماران هستیم مثلاً برخی خدمات که بیمارستان ها ارائه می دادند تحت پوشش بیمه نبود به همین دلیل در طرح تحول نظام سلامت پوشش بیمه افزایش می یابد.
حاجبی همچنین گفت: احتمال می رود که سقف بستری بیماران روانپزشکی که توسط سازمان های بیمه گر در هر سال ۵۶ روز بوده با استفاده از طرح تحول افزایش یابد یعنی مدت بیشتری را بیماران بتوانند در بیمارستان ها بستری بمانند.
وی گفت: همچنین درمان بستری اعتیاد که تاکنون هیچگونه پوشش بیمه ای نداشته در این طرح بستری دیده شده است و کودکان، زنان و نوجوانان که جزء گروه های آسیب پذیر هستند در این بسته طبق توافقات اولیه قرار است تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
مدیرکل دفتر سلامت روان وزارت بهداشت ادامه داد: در واقع این بسته نقاط ضعفی که در نظام پوشش بیمه ای کشور وجود داشته را با حمایت وزارت بهداشت برطرف می کند و زمینه ای خواهد بود تا بیمه ها با مشاهده تخصیص اعتبارات آنها نیز زمینه پوشش بیشتر را فراهم کنند.