به گزارش شفا آنلاین: احسان ارکانی با بیان این مطلب تأکید کرد: اگر این بخشنامهِ عدم حضور و دعوت نمایندگان در پروژههای اجرایی برای سال آخر نمایندگی منطقی است، پس باید برای سال آخر دولت سیزدهم هم تکرار شود و نباید صداوسیما فعالیتها و اقدامات دولت و رییس جمهور و وزرا را پوشش دهد چون شائبه انگیزه انتخاباتی وجود دارد! آیا منطقی است وزرا و رئیس جمهور در سال آخر دولت از سفر استانی یا پیگیری مشکلات منع شوند؟
نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه با بیان اینکه نمایندگان تنها مسئولانی هستند که بهدلیل ساختار رأی گرفتن از مردم در دسترس مردم هستند گفت: همچنین نمایندگان اصلیترین مسیر برای رفع مشکلات مردم هستند چرا که بهصورت ساختاری در توان فرماندار، استاندار و مدیران کل استانی نیست که رئیس جمهور و حتی وزیر را ببیند و بخواهد مشکلات مردم را پیگیری کند. بنابراین اجرایی شدن این بخشنامه معادل تعطیلی، توقف و بیاعتنایی وزارت کشور و دولت به پیگیری مشکلات شهرستانها و روستاهای کشور در یک سال پیش رو است.
عضو مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی افزود: برخی استدلالها که این بخشنامه را در راستای منع نمایندگان از دخالت در امور اجرایی منطبق بر بیانات رهبر انقلاب تفسیر میکنند، نیز توجیهی بیش نیست چراکه دولت اگر واقعاً چنین قصدی داشت، چنین بیانیهای را سال گذشته صادر میکرد و صدور این بخشنامه در فاصله ۷ ماه تا انتخابات، آشکارا شائبه تلاش دولت برای دخالت در انتخابات و ترکیببندی مجلس آینده را پررنگ کرده است.
وی با انتقاد از رویه رسانه دولت که تلاش میکند با گفتوگو با چند نماینده اینگونه نشان دهد که قاطبه مجلس موافق عزل معاون سیاسی وزیر کشور نیست گفت: در حال حاضر نمایندگان از عدم پایبندی وزیر کشور به قول خویش بشدت ناراحت هستند و استیضاح وزیر کشور به کمیسیون مربوطه ارجاع شده است.
ارکانی افزود: اتفاقاً اگر نمایندهای خلاف فرمایش آقا در انتصابات دخالت کرده باشد الان نگران بخشنامه نیست چون مسئولین محلی با او همکاری میکنند ولی نمایندهای که در انتصابات ورود نکرده الان با رویکرد تقابلی دولت نسبت به مجلس نمیتواند مشکلات مردم را حل کند.
ارکانی افزود: اینکه چرا برخیها دقیقاً بعد از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در انقلابی نامیدن مجلس یازدهم چنین رویکرد تقابلی با مجلس در پیش گرفتهاند سوال برانگیز و عجیب است.