شربت شیره انگور: سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت 1 به 10 (شیره انگور 10 برابر سرکه باشد) مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قُل بخورد هر وعده یک تا 2 قاشق آن را با آب مخلوط کرده و روزی 5-6 مرتبه استفاده شود.
هفته ای 2 بار هر بار 1،5 کیلو استخوان راسته گوسفند را بدون گوشت و مغز حرام با نمک و پیاز و زردچوبه در یک زودپز با آب فراوان حدود 8 ساعت بپزید تا استخوانها کاملاً نرم شوند. عصاره آن را بگیرید و تفاله را دور بریزید. 3 استکان تا 3 لیوان در طول روز بنوشید یا در غذاهای خود بریزید.
شربت فواکه (میوه) خونساز: آب انگور، آب به، آب آناناس، آب سیب، آب داخل نارگیل، آب انبه، لیمو شیرین ، هر کدام250 گرم عرق بید مشک ،کاکوتی، بادرنجبویه،گل گاو زبان،گزنه ، عرق شاه اسپرم و ریحان هر کدام نیم لیتر, همه را با هم مخلوط کرده و 10 دقیقه روی شعله ملایم بجوشانید. سپس نصف قاشق چایی خوری زعفران ساییده به آن افزوده و 10 دقیقه دیگر بجوشانید. روز یک تا 3 مرتبه با آب رقیق و مصرف شود.
شربت بذرها: تخم شربتی, بالنگو, فرنجمشک, کاسنی,کرفس, اسفرزه, جعفری, شوید, سیاهدانه, زیره سیاه, قدومه, بارهنگ, شبدر, رازیانه, تره, یونجه, ریحان, شنبلیله, شاهی, شلغم, هویج را با عسل مخلوط کرده و معجون بسازید یا با آب جوش و شکر قرمز شربت شود.
شربت عسل آب: روزی 2 بار, هر بار یک قاشق غذاخوری عسل مرغوب طبیعی را در یک لیوان آب جوش حل کرده و بنوشید.
انجیر+ آلو بخار: 5 عدد انجیر + 10 عدد آلوبخارا شب در آب خیسانده , صبح ناشتا میل شود.
تخم شربتی, تخم بالنگو, تخم فرنجمشک و خاکشیر هر کدام یک قاشق چایی خوری با گلاب و عرق بیدمشک و شکر سرخ, بهتر است که صبحها مصرف شود.
در کیمیا مهر طب آمده است: آب هویج با عسل روزانه 1 تا 2 استکان, آب انار تازه با ترنجبین ( 3 قاشق مرباخوری ترنجبین در 1 لیوان آب انار)
فالوده سیب: 2 تا 3 عدد سیب رنده شده با عرق بیدمشک و یک قاشق مرباخوری تخم خرفه نیمکوب شده و عسل. اگر در طول روز از 10- 15 عدد سیب به صورت فالوده, مربا, آب سیب یا لواشک سیب استفاده شود بسیار موثر و کمک کننده است.
تسنیم