شفا آنلاین>سلامت>یک متخصص تغذیه، در خصوص مضرات جوشاندن شیر که به صورت باز خریداری می شود، توضیحاتی داد.
به گزارش شفا آنلاین:گلبن سهراب گفت:
جوشاندن شیر فلهای باعث میشود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و
ارزش غذایی شیر از بین برود. همچنین جوشاندن شیر، منجر به تخریب
ویتامینهای شیر میشود.
وی افزود: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات باعث میشود میکروب های بیماری زا از بین بروند. در حالی که در شیر فله ای ممکن است آلودگی میکروبی وجود داشته باشد.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه ۸ گرم پروتئین دارد، گفت: جوشاندن شیر باعث میشود پروتئین آن از بین برود.
این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تاکید و تصریح کرد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع شده دارد و برای سلامت افراد مضر است.