به گزارش شفا آنلاین:میوه به از قدیم در طب سنتی استفاده میشد و تحقیقات علمی در مورد مزایای آن هنوز در مراحل اولیه است. در این مقاله خواص و فواید به برای سلامتی و نحوه استفاده از آن را بررسی میکنیم.
به حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری است و برای هر رژیم غذایی میتواند یک مادهی مغذی باشد.
مواد و محتویات | ارزش غذایی |
کالری | ۵۲ |
چربی | ۰ گرم |
پروتئین | ۰.۳ گرم |
کربوهیدرات | ۱۴ گرم |
فیبر | ۱.۷۵ گرم |
آهن | ۳.۶ درصد از نیاز روزانهی بدن |
پتاسیم | ۴ درصد از نیاز روزانهی بدن |
منیزیم | ۲ درصد از نیاز روزانهی بدن |
مس | ۱۳ درصد از نیاز روزانهی بدن |
ویتامین C | ۱۵ درصد از نیاز روزانهی بدن |
میوه به علاوه بر ویتامینهای بالا دارای مقادیر کمی از خانوادهی ویتامین B نیز است.
بسیاری از خواص به را میتوان به منبع غنی آنتی اکسیدان این میوه نسبت داد. آنتی اکسیدانها استرس متابولیک و التهاب را کاهش میدهند و از سلولهای شما در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. تحقیقات نشان میدهد که برخی از آنتی اکسیدانهای موجود در میوهی به، از جمله فلاونولها مانند کورستین و کامفرول التهاب را کاهش میدهد و در برابر بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی از بدن محافظت میکند
از شایعترین علائم اوایل بارداری حالت تهوع است. از خواص به در بارداری میتوان به کاهش حالت تهوع اشاره کرد. یک تحقیق روی ۷۶ زن باردار نشان داد که ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلیلیتر) شیرهی میوهی به به طور قابل توجهی موثرتر از ۲۰ میلیگرم ویتامین B6 در کاهش حالت تهوع ناشی از بارداری است. اگرچه این نتایج امیدوارکننده هستند، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
از خواص به برای پوست میتوان به آنتی اکسیدانها و سایر ویتامینها اشاره کرد که برای حفظ سلامت و جوانی پوست بسیار مفید هستند. آنتی اکسیدانها آسیبهایی را که رادیکالهای آزاد به سلولهای پوست وارد میکنند از بین میبرند، در نتیجه چین و چروک را کاهش میدهند، لکهها را از بین میبرند و به محافظت از پوست در برابر اثرات اشعه ماوراء بنفش کمک میکنند.
به خواص زیادی برای کبد و معده دارد. در طب سنتی چینی برای جلوگیری از بروز بیماریهای شدید کبد و روده از به استفاده میشود. این میوه از بدن در برابر عفونت ناشی از باکتری محافظت میکند. از خواص به برای کبد میتوان به درمان نارسایی کبدی اشاره کرد. در واقع خواص سمزدایی طبیعی دانهی به میتواند به بهبود سلامت کبد کمک کند. مقدار زیاد فیبر موجود در میوه به به فرآیند هضم کمک میکند و به دلیل داشتن اسید مالیک خواص ضد التهابی برای دستگاه گوارش دارد. از خواص به پخته میتوان به درمان یبوست نیز اشاره کرد.
یکی از خواص به افزایش انرژی است و به همین دلیل برای مردانی که کارهای سخت انجام میدهند و نیاز به انرژی بالایی دارند مفید است. یکی دیگر از خواص به برای مردان کمک به تقویت قوای جنسی است. این میوه در کاهش دردهای پریودی و عفونت واژن در زنان نیز موثر است. میوهی به بر افزایش سطح ضریب هوشی نوزادان نیز تاثیر دارد و میتواند هوش کودکان را افزایش دهد. در برخی از مطالعات به تاثیر به در زیبایی کودکان نیز اشاره شده است.
برگ به در ترکیه به وفور تولید میشود و فواید بسیار زیادی در درمان بیماریهای مختلف دارد. چند خواص اصلی برگ به به شرح زیر است.
دمنوش به برای سرماخوردگی مجاری تنفسی و گلودرد مفید است. برای تهیهی این دمنوش یک عدد به را به قطعات نازک تقسیم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید و صاف کنید و در طول روز بنوشید. از خواص دمنوش به خشک شده میتوان به درمان مشکلات ادراری مانند سیستیت و سایر عفونتهای ادراری و جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه اشاره کرد.