کد خبر: ۳۲۴۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023May 01
آقای عطااله حسن‌زاده، عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور درباره لزوم واگذاری اختیارات تولید و تنظیم بازار گوشت مرغ به اتحادیه‌ها گفت: با واگذاری اختیارات تولید و تنظیم بازار به اتحادیه‌ها، قطعاً شاهد مدیریت بهینه بازار خواهیم بود.

شفا آنلاین>سلامت>عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش هزینه های تولید، حداکثر قیمت مرغ گرم برای مصرف کننده ۷۳ هزارتومان تعیین شد.

به گزارش شفا آنلاین:آقای عطااله حسن‌زاده، عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی کشور درباره لزوم واگذاری اختیارات تولید و تنظیم بازار گوشت مرغ به اتحادیه‌ها گفت: با واگذاری اختیارات تولید و تنظیم بازار به اتحادیه‌ها، قطعاً شاهد مدیریت بهینه بازار خواهیم بود.

اوادامه داد: با این اقدام مطمئناً تولیدکنندگان و مصرف کنندگان شرایط بهتری را پشت سر خواهند گذاشت.

حسن زاده درباره مباحث مطرح شده پیرامون قیمت گوشت مرغ گفت: با توجه به بالا رفتن هزینه‌های تولید در چند ماه گذشته، قیمت مرغ زنده درب مرغداری ۵۲ هزار تومان و قیمت گوشت مرغ برای مصرف کنندگان حداکثر ۷۳ هزار با شرط ثابت بودن قیمت نهاده‌ها در طول یک سال تعیین شد.

این مقام مسئول گفت: دامنه قیمت جوجه یکروزه نیز بین ۱۵ هزار و ۹۰۰ تا ۱۶ هزار و ۹۰۰ برای تحویل به مرغداران معین شد.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: