کد خبر: ۳۲۳۶۶
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - 2014August 26
شفا آنلاين-کارشناسان مواد غذايي درباره نگهداري ميوه و سبزيجات توصيه هايي کرده اند تا مواد غذايي ديرتر خراب شود و ويتامين ها، اکسيدان ها، مواد معدني و فيبرهاي خود را از دست ندهد.
به گزارش شفا آنلاين در اين باره مي نويسد: هر خانواده اي بايد بداند در طول هفته چه مقدار مواد غذايي لازم دارد و به اندازه مورد نياز خريداري کند تا اين مواد غذايي خواص درماني و طعم طبيعي خود را از دست ندهند. در ادامه با چند نکته براي نگهداري بهتر مواد غذايي در يخچال آشنا خواهيد شد.

*بادمجان، کدو سبز و خيار را بايد در يخچال و دور از گوجه فرنگي نگهداري کرد.

*گياهان و سبزيجات بهتر است با يک حوله نازک يا کاغذ روزنامه پوشانده و سپس در يخچال نگهداري شوند.

*براي جلوگيري از سياه شدن موز بايد آن را دور از سيب و گلابي نگهداري کنيد.

* زمان ذخيره سازي ميوه يا سبزي به نوع آن بستگي دارد. همچنين بهتر است ميوه يا سبزي برش خورده و نصفه يا قطع شده را همان روز مصرف کنيد.

مدت زمان مجاز نگهداري ميوه ها و سبزيجات

برخي ميوه ها و سبزيجات را بيش از اندازه نمي توان در يخچال نگهداري و بايد زودتر مصرف کرد در غير اين صورت ارزش غذايي آن به شدت کاهش مي يابد.

*سبزيجات برگ دار را نبايد بيش از يک يا 2 روز در يخچال نگهداري کرد.

*هويج و کلم بروکلي بيش از 3 تا 5 روز نگهداري نشوند.

*خيار و گوجه فرنگي بيش از يک تا 2 هفته در يخچال نگهداري نشود.

بادمجان، کدو، فلفل و سبزیجات بیش از 5 روز نباید حتی در یخچال نگهداری شوند و بهتر است زودتر مصرف شوند؛

در آخر کاسنی و گل کلم را تا هفت روز می‌توان در یخچال نگهداری کرد.



فارس


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: