شفا آنلاين-آویشن، نوعی گیاه دارویی است که البته کاربردهای فراوانی در آشپزی ایرانیان دارد.
به گزارش شفا آنلاين،دکتر
علی شهیدی زندی، متخصص طب سنتی و استاد دانشگاه گفت: گیاه آویشن از نظر طبی، با توجه به شرایط اقلیمی و محیط
رشد و همچنین مقدار مواد موثره درمانی، متفاوت است و بهترین نوع آن در
ایران، آویشن شیرازی است.
وی ادامه داد: گیاه
آویشن دارای کامیت خشک کنندگی اخلاط است و بنابر این اثرات درمانی خوبی
برای بیماری هایی ریوی مانند آسم، برونشیت مزمن و سرما خوردگی دارد. از
آنجایی آویشن خاصیت پاک کنندگی اخلاط بیمار گونه را نیز دارا میباشد، یکی
از بهترین داروهای تسکین دهنده سرفه است و به نوعی خاصیت اسپکتورانت دارد.
دکتر
زندی در ادامه اظهار داشت: گیاه آویشن، تقویت کننده سیستم گوارشی هم هست و
در هضم چربیها نقش بسیار مهمی دارد و با وجود این خواص معجزه آسا در
گیاه آویشن، توصیه میشود، تمام خانواده های ایرانی از آن در انواع غذاها
استفاده کنند.
باشگاه خبرنگاران