به گزارش شفاآنلاین:ماهی های قرمز همه ساله بر سر سفره هفت سین ما ایرانی ها قرار دارد و نماد خوش یمنی و سر زندگی است . اما همین ماهی های کوچک و زیبا در صورتی که به خوبی از آنها نگهداری و مراقبت نکنید موجب انتقال آلودگی و ویروس به شما می شود.
برخی والدین ماهی را به عنوان وسیله بازی برای کودکان خود می خرند، و کودکان با آنها بازی می کنند و به آنها دست می زنند و نمی دانند چه خطراتی در کمینشان است و از همین رو توصیه می شود والدین کودکان خود را به طور جد از تنگ ماهی دور نگه دارند.
در هنگام تهیه ماهی قرمز سعی کنید ماهی را انتخاب نمایید که سالم باشد تا دچار مشکلات پوستی و آلرژی نشوید.
سعی کنید ماهی قرمزی را تهیه نمایید که ظاهر و تحرک مناسب داشته باشد و فلس آن ریخته نباشد.
از قرار دادن ماهی قرمز در کنار ماهی های آکواریوم خودداری نماید چرا که این ماهی ها از نظر شرایط نگهداری و شرایط زیستی با هم متفاوت هستند.
خطرات دست زدن به ماهی قرمز
حتی افراد عادی هم هنگام تعویض آب ماهی مراقب باشند واز دستکش استفاده نمایند.
آلودگی بعضی از ماهی ها به باکتری مایکو باکتریوم (سل) تماس آنها با (انسان ممکن است موجب بیماری های پوستی و اگزما شود.
با رعایت مسائل بهداشتی می توان مانع انتقال بیماری از ماهی ها به انسان شد.
جلوگیری از خطرات ماهی قرمز برای انسان و محیط زیست
در هنگام تهیه ماهی قرمز ماهی را انتخاب نمایید که سالم باشد تا دچار مشکلات پوستی و آلرژی نشوید.
سعی کنید ماهی قرمزی را تهیه نمایید که ظاهر و تحرک مناسب داشته باشد و فلس آن ریخته نباشد.
از قرار دادن ماهی قرمز در کنار ماهی های آکواریوم خودداری نماید زیرا این ماهی ها از نظر شرایط نگهداری و شرایط زیستی با هم متفاوت هستند.
کسانی که مشکلات پوستی و یا جراحاتی در سطح پوست دارند از تماس مستقیم با ماهی و یا آب ماهی بپرهیزند زیرا این امر ممکن است موجب انتقال بیماری از ماهی به فرد شود.
هنگام تعویض آب ماهی مراقب باشید واز دستکش استفاده نمایند.
بلافاصله پس از تعویض آب تنگ دست های خود را با آب و صابون بشویید.
پس از ایام نوروز ماهی ها را در محیط های طبیعی همچون رودخانه ها و سدها رهاسازی نکنید.