از سایر منابع پکتین میتوان به مرکبات مثل پرتقال، نارنگی، لیمو و گریپ فروت، توت فرنگی، هویج و غلات سبوسدار اشاره کرد که مصرف روزانه میوههای حاوی پکتین برای کاهش خطرات آلودگی هوا بسیار مهم است و توصیه میشود حداقل یک سیب در طول روز مصرف شود.
شفاآنلاین>سلامت>در آلودگی هوا چه میوه ای بخوریم بهتر است؟
به گزارش شفاآنلاین:منصور رضایی، سیب درختی را منبع غنی پکتین عنوان کرد که از دسته فیبرهای محلول در آب و باعث تسهیل دفع سرب از بدن است.
به
گفته وی، از سایر منابع پکتین میتوان به مرکبات مثل پرتقال، نارنگی، لیمو
و گریپ فروت، توت فرنگی، هویج و غلات سبوسدار اشاره کرد که مصرف روزانه
میوههای حاوی پکتین برای کاهش خطرات آلودگی هوا بسیار مهم است و توصیه
میشود حداقل یک سیب در طول روز مصرف شود.
این دکتری تخصصی علوم تغذیه افزود: دریافت سلنیوم برای بهبود عملکرد
آنزیمهایی که بتواند با شرایط بد محیطی و آسیبرسان به سلولهای بدن
مقابله کند، ضروری است و ماهی، گوشت قرمز کم چرب، غلات کامل، حبوبات، تخم
مرغ، مرغ، سیر، زردچوبه و قارچ حاوی سلنیوم است.
رئیس اداره تغذیه
بیمارستان مسیح دانشوری، ریزمغذی «روی» را از مواد مؤثر در تقویت سیستم
ایمنی بدن برشمرد و گفت: انواع گوشت، غلات و حبوبات خیسانده شده و ترجیحاً
جوانه زده به خصوص غلات سبوسدار، مصرف انواع فرآوردههای دریایی، نخود
سبز، عدس و جوانه گندم از منابع سرشار «روی» هستند.
وی با بیان
اینکه منیزیم در هوای آلوده موجب کاهش جذب
فلزات سنگین مانند کادمیوم و
افزایش دفع سرب میشود، خاطرنشان کرد: انواع سبزیهای با رنگ سبز تیره
(کلروفیل دار)، لبنیات کم چرب، انجیر، لیمو، گریپ فروت، ذرت زرد، بادام،
گردو، پسته، مغزها، آجیل، سبزیجات برگی شکل مثل کلم، اسفناج، جعفری، کاهو،
برگ چغندر، غلات سبوسدار و حبوبات مثل لوبیا و سویا غنی از منیزیم هستند.