کد خبر: ۳۱۱۶۰۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۱ - 2022September 12
به دلیل کندی و قطعی اینترنت و نیز ازدحام جمعیت در مراکز درمانی ، بسیاری از بیماران علیرغم پرداخت حق بیمه ، هزینه دارو و آزمایشات خود را به صورت آزاد پرداخت می کنند
شفاآنلاین>سلامت>رئیس هیات مدیره سازمان نظام پزشکی و شورای هماهنگی استان همدان با اشاره به این که بیش از یکسال از استقرار کامل طرح نسخه نویسی الکترونیک می گذرد؛ گفت: این طرح هیچ منفعتی برای مردم و جامعه پزشکی نداشته و تنها سازمان های بیمه گر از آن منتفع شده اند.

به گزارش شفاآنلاین:دکتر علیرضا مدرکیان در گفت و گو با خبرنگار اداره کل روابط عمومی با گلایه از این که نسخه نویسی الکترونیک با چالش های متعددی مواجه است؛ اظهار کرد: سازمان‌های بیمه‌گر مانند تأمین اجتماعی و بیمه سلامت دو سامانه جدا برای نسخه نویسی دارند که باعث سختی کار پزشکان می‌شود، از طرفی سامانه‌ها ایراداتی داشته و ممکن است در دسترس نباشند.

وی افزود: به دلیل کندی و قطعی اینترنت و نیز ازدحام جمعیت در مراکز درمانی ، بسیاری از بیماران علیرغم پرداخت حق بیمه ، هزینه دارو و آزمایشات خود را به صورت آزاد پرداخت می کنند .

رئیس هیات مدیره نظام پزشکی همدان با گلایه از این که سازمان های بیمه گر اهتمامی برای رفع مشکلات نسخه نویسی الکترونیک از خود نشان نمی دهند؛ ادامه داد: از نظر سازمان های بیمه گر همه چی خوب است اما اساسا خیلی از نسخ را دریافت نکرده و آن تعدادی هم که به دستشان رسیده نمی دانند تا رسیدن به آن نقطه چقدر انرژی تلف شده است.

مدرکیان با بیان این که مشکلات موجود در نسخه نویسی الکترونیک برای سازمان های بیمه گر مهم نیست؛ اذعان کرد: قرار بر این بود که در آزمایشگاه و داروخانه نسخه‌های آزاد به نسخه‌های بیمه‌دار تبدیل شوند، اما آن‌ هم خیلی موفق نبوده است و همه پزشکان و مراکز درمانی تمایل به انجام این کار ندارند، بنابراین مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد، استانی نیست و باید از طریق سازمان‌های بیمه‌گر در سطح کشور حل شود.

به گفته وی در طرح نسخه نویسی الکترونیک جامعه پزشکی و مردم حسابی به دردسر افتادند و اهتمامی برای رفع مشکلات از سوی مراجع ذیربط وجود ندارد و این درحالی است که خیلی از سیستم های آنلاین در کشور به خوبی کار می کند اما در مورد نسخه الکترونیک چنین چیزی وجود نداشته و بار روانی مضاعفی را به پزشکان و  بیماران تحمیل می کند .

وی با اشاره به این که زیر ساخت های لازم برای اجرای این طرح فراهم نشده و بیشتر پزشکان با مشکل قطع اینترنت، سامانه و سرور مربوط به نسخه نویسی الکترونیکی مواجه هستند؛ خاطرنشان کرد: باید همه مراجع ذیربط و وزارت بهداشت نگاه ویژه ای نسبت به رفع معضلات این طرح داشته باشند تا دیگر شاهد چالش های موجود نباشیم.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: