شفا آنلاین -متخصص طب فیزیکی و توانبخشی گفت: پایین آمدن از پله می تواند برای افرادی که دچار آرتروز زانو، آرتروز مفاصل لگن، فتق دیسک کمر یا پوکی شدید استخوان هستند، تهدید محسوب شود
به گزارش شفا آنلاین ،رحمتالله حافظی با بیان این مطلب، به روش صحیح تردد بر روی پله اشاره داشت و افزود: در بحث تردد بر روی پله، پایین آمدن از پله می تواند برای افرادی که دچار آرتروز زانو، آرتروز مفاصل لگن، فتق دیسک کمر یا پوکی شدید استخوان هستند، تهدید محسوب شود.
متخصص طب فیزیکی و توانبخشی بیان داشت: این افراد برای بالا رفتن از پله مشکل خاصی ندارند البته باید احتیاط کنند و با گرفتن نردههای کنار پله به آرامی حرکت کنند تا مفاصل تحریک نشوند.
حافظی بیشترین آسیب را زمانی دانست که این افراد بخواهند با سرعت به سمت پایین حرکت کنند چرا که تردد به این صورت میتواند ضربات سنگینی به مفاصل مچ پا، زانوها، لگن و دیسکهای کمری وارد سازد.
متخصص طب فیزیکی و توانبخشی به افرادی که دچار این مشکلات هستند، توصیه کرد: هنگام پایین آمدن از پله به آرامی و به صورت یک پله یک پله حرکت کنند.
حافظی در پاسخ به پرسشی «مبنی بر اینکه یک پله یک پله حرکت کردن، چگونه است؟»، گفت: وقتی پای راست را روی یک پله قرار میدهند پای چپ را نیز کنار پای راست قرار دهند و مکث کنند و دوباره برای پایین رفتن پای راست را روی پله پایینی قرار داده و پای چپ را کنار آن قرار دهند تا از ضربات شدید به مفاصل کاسته شود.
متخصص طب فیزیکی و توانبخشی استفاده از نرده برای پایین آمدن از پله را مفید دانست و به فارس افزود: با گرفتن نرده بخشی از وزن بدن به نردهها منتقل میشود و فشار وزن روی مفاصل کمتر میشود.
حافظی به افرادی که دچار پوکی استخوان هستند، توصیه کرد: این افراد هنگام پایین رفتن از پلهها باید احتیاط بیشتری داشته باشند و حتماً از نردهها کمک بگیرند تا دچار عدم تعادل نشوند و از زمین خوردن جلوگیری شود.
متخصص طب فیزیکی و توانبخشی تصریح کرد: زمین خوردن در این افراد احتمال شکستگی استخوان را افزایش میدهد.