کد خبر: ۳۰۹۲۹۵
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ - 2022August 06
وجود فضله موش در برنج خشک موجب ایجاد بیماری های خطرناک می شود.
شفاآنلاین>سلامت>گلبن سهراب، با بیان اینکه فضله موش ممکن است حاوی ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری زای متعددی باشد، افزود: اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بی‌تردید تمام برنج را باید دور بریزیم.

به گزارش شفاآنلاین:گلبن سهراب اظهار کرد: از مهم‌ترین ویروس‌هایی که از طریق مدفوع موش می‌توانند به انسان منتقل شوند «هانتاویروس ها» هستند که منجر به سندرم «رویس هانتاویروس» شده و همین طور انتقال ویروسی که منجر به بیماری Lymphocytic chorio-meningitis یاLCM می‌شوند که نوعی مننژیت بسیار خطرناک است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: از مهم‌ترین باکتری‌هایی که توسط فضله موش می‌تواند به انسان منتقل شود، LEPTOSPIRA است که منجر به بیماری Leptospirosis است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه استفاده اتفاقی از فضله موش و ابتلاء به بیماری‌های ناشی از آن می‌تواند منجر به آسیب‌های کلیوی، مننژیت، نارسایی کبدی، زجر تنفسی و حتی مرگ شود، خاطرنشان کرد: بیشتر این بیماری‌ها از طریق ادرار موش نیز منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: اگر فضله موش را در برنج خشک مشاهده کردیم باید، آن را از برنج جدا کنیم و به دقت برنج را شسته و دستان را ضدعفونی کنیم.

سهراب افزود: اگر فضله موش در برنج پخته باشد، بی تردید تمام برنج را باید دور بریزیم.

وی تاکید کرد: بسیاری از بیماری‌ها می‌تواند از طریق ادرار یا بزاق موش آلوده منتقل شوند بنابراین، حتماً برنج خشک را قبل از پختن کاملاً بشویید.

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: