کد خبر: ۳۰۹۰۷۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022August 02
بهبود و سرعت بخشی در ارائه خدمات، به‌خصوص حوزه بهداشت مانند احیای نظام شبکه، نظام ارجاع، پزشک خانواده و تأمین به‌موقع دارو برای مردم باید در حوزه سلامت با دقت موردبررسی و اصلاح قرار گیرد.
شفاآنلاین>سلامت>معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت نقش وزارت بهداشت در تدوین برنامه هفتم توسعه حوزه سلامت بیان کرد: اهمیت جایگاه وزارت بهداشت و نقش تولیت آن در حوزه نظام سلامت برای همه روشن است؛ بنابراین تدوین صحیح برنامه هفتم توسعه باید با جدیت و با دقت نظر بالا درهمه ابعاد و زوایا مورد بررسی قرار گیرد.

  به گزارش شفاآنلاین: دکتر بهروز رحیمی در نشست هم‌اندیشی تدوین برنامه هفتم توسعه با دکتر امامی رضوی عضو مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی بابیان این‌که باید منابع پایدار در نظام سلامت برقرار و تعیین تکلیف شوند، گفت: نظام سلامت علاوه بر تخصیص بودجه‌ای دولت به آن، نیازمند جاری‌سازی منابع پایدار است.

وی در ادامه افزود: از منابع پایداری که باید به آن توجه ویژه‌ای داشت، موضوع تخصیص منابع از محل مالیات بر ارزش‌افزوده و همچنین مالیات بر دخانیات است که انتظار می‌رود این منابع در حوزه نظام سلامت جاری شود تا مردم بتوانند به بهترین شکل ممکن از آن بهره‌های لازم را ببرند.

دکتر بهروز رحیمی بابیان این‌که اختصاص و جاری‌سازی به‌موقع منابع پایدار از حسن‌های بسیار زیادی برخورداراست گفت: ازجمله حسن‌های آن کاهش بار و فشار دولت در هزینه کرد های حوزه سلامت است و از سوی دیگر منابع حوزه سلامت مستقل شده و از چهارچوب‌های مشخصی برخوردار خواهند شد و شاخص‌های هزینه کرد مقایسه‌ای آن بدون ابهام و به نفع ساختار مالی و حسابرسی کشور خواهد بود.

وی با تأکید بر این نکته که پایداری خدمات سلامت در کشور باید در برنامه هفتم توسعه به‌خوبی دیده شود اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه باید به نحوی تدوین و برنامه‌ریزی شود که کیفیت خدمات سلامت برای مردم طوری برقرار شود که بار و هزینه‌های بهداشتی و درمانی از دوش مردم برداشته‌شده و در اقصی نقاط کشور دسترسی به حوزه‌های مختلف نظام سلامت ممکن باشد.

معاون وزیر بهداشت بابیان این‌که برنامه هفتم توسعه باید در همه زمینه‌های حوزه بهداشت و درمان چابک سازی شود گفت: بهبود و سرعت بخشی در ارائه خدمات، به‌خصوص حوزه بهداشت مانند احیای نظام شبکه، نظام ارجاع، پزشک خانواده و تأمین به‌موقع دارو برای مردم باید در حوزه سلامت با دقت موردبررسی و اصلاح قرار گیرد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: به‌طورکلی نقش وزارت بهداشت در تدوین برنامه هفتم توسعه حوزه سلامت حول سلامت همه آحاد ملت ایران است و انتظار می‌رود سازمان‌های ذی‌ربط نقش و اهمیت آن را در نظر گرفته و در خصوص تأمین منابع آن از هیچ کمکی دریغ نکنند.

معاون وزیر بهداشت در پایان اظهار کرد: جهان در حال پیشرفت عظیم و چشمگیری در فناوری و هوشمند سازی حوزه سلامت است و باید به این مهم توجه داشته باشیم که اگر میخواهیم حوزه سلامت کشور در آینده با مشکل مواجه نشود، باید نظام سلامت را با فناوری ادغام کرده و از مزایای آن برای مردم به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

برچسب ها: خدمات سلامت ، دولت ، بودجه
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: