کد خبر: ۳۰۵۵۸۶
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022June 02
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشستی با نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران درباره ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و پژوهشکده گوارش و کبد گفتگو کرد.
شفاآنلاین>سلامت> رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشستی با نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران درباره ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و پژوهشکده گوارش و کبد گفتگو کرد.

به گزارش شفاآنلاین: در این نشست که در راستای گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی سازمان جهانی بهداشت و دانشگاه برگزار شد، در خصوص ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دانشگاه و پژوهشکده گوارش زمینه‌های همکاری با سازمان جهانی بهداشت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

«جعفر حسین» نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، جایگاه علمی این پژوهشکده را بسیار وارسته عنوان کرد و گفت: این پژوهشکده به علم پزشکی و پیشگیری و درمان بیماری‌ها می‌تواند کمک بسیاری کند.

در این نشست علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در گزارشی به معرفی وضعیت، جایگاه و دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و پژوهشکده گوارش و کبد در سطح ملی، منطقه‌ای و بین المللی پرداخت.

وی با اشاره به عملکرد این پژوهشکده فعالیت‌های درمانی، آموزشی و پژوهشی آن در حوزه بیماری‌های مختلف گوارشی را تبیین کرد و به همکاری مراکز مختلف دانشگاه از جمله پژوهشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی و دانشکده‌ها در حوزه بین الملل اشاره کرد.

شریف کاشانی معاون بین الملل دانشگاه نیز در این نشست درخصوص فعالیت‌ها و همکاری‌های بین المللی دانشگاه و پژوهشکده و سایر مراکز تحقیقاتی دانشگاه توضیحاتی را بیان کرد.

محمدرضا زالی رئیس پژوهشکده گوارش و کبد نیز ضمن معرفی این مرکز گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی این مرکز ارائه کرد.

وی به جایگاه ویژه این پژوهشکده از نظر بین المللی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: مجموعه‌های علوم پایه در این مرکز به کمک علوم بالینی آمده اند و زمینه ساز انجام طرح‌های تحقیقاتی با هدف پیشگیری و درمان بیماری‌های گوارش شده اند.

در ادامه نشست مسئولان بخش‌ها و مراکز تحقیقاتی مختلف پژوهشکده به تبیین فعالیت‌ها و دستاوردها و زمینه‌های همکاری مرکز خود با سازمان جهانی بهداشت پرداخته و توضیحات کاملی را در خصوص زمینه‌های مختلف تحقیقاتی نظیر بیماری‌های انگلی، بیماری‌های منتقله ناشی از آب و غذا، بیماری‌های ویروسی، سرطان روده بزرگ، کبد چرب و سایر بیماری‌های کبد، انواع هپاتیت‌ها، سلیاک، التهابی روده و کرونا ارائه کردند.

در پایان این نشست مقرر شد بسته‌های آموزشی، تحقیقاتی در راستای گسترش همکاری‌های بین المللی با سازمان جهانی بهداشت توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهیه شود تا بستر مناسب برای گسترش همکاری‌ها فراهم شود.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: