کد خبر: ۳۰۱۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022March 19
هفت نفر از دو خانواده دشتستانی که در منطقه کوهستانی و سخت گذر بخش ارم این شهرستان بدون شناسنامه زندگی می کردند پس از سال‌ها شناسایی و با تلاش معتمدین محلی و مسؤولان شناسنامه دریافت کرده و جزو جمعیت ایران شدند

شفاآنلاین>سلامت> مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر گفت: هفت نفر از دو خانواده دشتستانی که در منطقه کوهستانی و سخت گذر بخش ارم این شهرستان بدون شناسنامه زندگی می کردند پس از سال‌ها شناسایی و با تلاش معتمدین محلی و مسؤولان شناسنامه دریافت کرده و جزو جمعیت ایران شدند.

به گزارش شفاآنلاین: اسکندر پاسالار با اشاره به شناسنامه دار شدن خانواده دشتستانی بعد از ۷۰ سال اظهار داشت: هفت نفر از دو خانواده دشتستانی که در منطقه کوهستانی و سخت گذر بخش ارم این شهرستان بدون شناسنامه زندگی می کردند پس از سال‌ها شناسایی و با تلاش معتمدین محلی و مسؤولان شناسنامه دریافت کرده و جزو جمعیت ایران شدند.

خانواده‌ای که بعد از ۷۰ سال شناسنامه گرفتند/تصاویر

 مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر افزود:بر اساس گزارش افراد و معتمدین و رابطین محلی محل زندگی این دو خانواده در منطقه سخت گذر کوهستانی گشنی واقع بین کوه‌های راوال دشتستان شناسایی شد و بلافاصله با تلاش مجموعه ثبت احوال  و فرمانداری دشتستان اقدامات لازم جهت هویت بخشی و صدور شناسنامه برای آنها انجام شد.

وی یادآورشد: برای خانواده پنج نفره پاغر و خانواده دو نفره دامیده که فاقد شناسنامه بودند پس از تشکیل پرونده از طریق مراجع ذیصلاح مانند شورای تامین فرمانداری دشتستان ، دادگستری، اداره اطلاعات، نیروی انتظامی و شبکه بهداشت و درمان شناسنامه صادر شد.

سرپرست فرمانداری دشتستان نیز گفت: این دو خانواده که در مکانی سخت گذر با چهارساعت پیاده روی با اولین جاده دسترسی فاصله دارد پس از سال ها محرومیت و عدم هویت با همت جهادی و پیگیری های فوری به جمعیت ایران اضافه شدند.

خانواده‌ای که بعد از ۷۰ سال شناسنامه گرفتند/تصاویر

صادق بوستانی اضافه کرد: اکنون که این اتفاق مبارک رقم خورد و آنها شناسامه دریافت کردند، ارایه خدمات رفاهی دولت، بهداشت و درمان بفوریت صورت خواهد پذیرفت.

وی یادآورشد:  اقدامات لازم برای بهره مندی از خدمات دهی دستگاههای حمایتی از جمله کمیته امداد حضرت امام (ره) انجام خواهد شد.

خانواده‌ای که بعد از ۷۰ سال شناسنامه گرفتند/تصاویر

بوستانی گفت:اعضای این دو خانواده از دختر ۲۵ساله تا پیرزن ۷۰ ساله حتی سن خود را نمی دانستند و هیچ کدام از آنها سواد خواندن و نوشتن نداشتند و در تمام طول عمر خود از هیچ گونه امکانات آموزشی، بهداشتی، رفاهی و اجتماعی استفاده نکرده و به گفته خود در کوهستان به دامداری مشغولند.


نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: