کد خبر: ۲۹۹۹۸۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022March 01
والدین باید به روند تکامل جسمی کودکان نیز توجه داشته باشند، به طور مثال تأخیر در گردن گرفتن، نشستن، و راه رفتن کودک در حیطه اختلالات حرکتی گنجانده می‌شود که می‌توانند نشانه‌ای از وجود اختلال عصب تکاملی باشند و نیازمند ارزیابی تخصصی هستند.

شفاآنلاین>سلامت> دستیار فوق تخصصی روانپزشکی کودک و نوجوان، به اختلالات شایعی که سیستم مغزی را با مشکل مواجه می‌کنند اشاره کرد.

به گزارش شفاآنلاین: امین ماهورام، گفت: اختلال بیش فعالی / نقص توجه، و اختلال یادگیری از شایع‌ترین بیماری‌های عصب تکاملی هستند.

وی با تاکید بر اینکه عملکرد سیستم عصبی طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود، خاطرنشان کرد: مهارت‌های کلامی، حرکتی، هوشی، احساسات، یادگیری و حافظه مربوط به عملکرد سیستم عصبی است.

ماهورام، توجه والدین به روند رشد کودکان را مورد تأکید قرار داد و افزود: والدین باید به روند تکامل جسمی کودکان نیز توجه داشته باشند، به طور مثال تأخیر در گردن گرفتن، نشستن، و راه رفتن کودک در حیطه اختلالات حرکتی گنجانده می‌شود که می‌توانند نشانه‌ای از وجود اختلال عصب تکاملی باشند و نیازمند ارزیابی تخصصی هستند.

وی تاکید کرد: بدون شک شناسایی و اقدام سریع‌تر در سال‌های اول عمر می‌تواند در جلوگیری از پیشرفت اختلال به سمت مراحل پیشرفته‌تر و کمتر درمان‌پذیر مؤثر باشد.

ماهورام با تاکید بر اینکه زمان طلایی درمان‌های اختلالات عصب تکاملی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، خاطرنشان کرد: اگر در سال‌های اولیه زندگی اختلالات مغزی را شناسایی و مداخلات لازم را انجام دهیم، کمک قابل توجهی به کارکرد مغز خواهیم کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: