کد خبر: ۲۹۸۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - 2022January 31
محققان تغییرات باکتریایی در روده را که ارتباط نزدیکی با سیستم ایمنی بدن دارند با بیماری خود ایمنی مرتبط می‌دانند.
شفاآنلاین>سلامت>خلاف بررسی‌های گذشته، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف گوشت قرمز با ابتلا به بیماری ام اس مرتبط است.
نتایج یک بررسی که به تازگی انجام شده است، مطرح می‌کند که خوردن گوشت قرمز با بیماری ام اس مرتبط است.

به گزارش شفاآنلاین: دانشمندان رژیم غذایی و باکتری‌های روده ۲۵ مبتلا به ام اس را مورد مطالعه قرار دادند. بیماری ام‌اس یا مولتیپل اسکلروزیس یکی از شایع‌ترین اختلالات عصبی در جهان است. این بیماری بیش از ۲.۱ میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد و بین زنان دو تا سه برابر شایع‌تر از مردان است.

دانشمندان ارتباط بالقوه‌ای بین خوردن گوشت و ابتلا به این بیماری پیدا کرده اند و این یافته‌ها، نتایج به دست آمده از پژوهش‌های قبلی که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ام اس مصرف گوشت را توصیه می‌کرد، نقض می‌کند.

محققان تغییرات باکتریایی در روده را که ارتباط نزدیکی با سیستم ایمنی بدن دارند با بیماری خود ایمنی مرتبط می‌دانند. این تغییرات مرتبط با مصرف گوشت، ممکن است باعث ایجاد یک واکنش زنجیره‌ای شود که می‌تواند به این وضعیت کمک کند یا آن را بدتر کند.

ام اس بیماری است که در آن سیستم ایمنی به اشتباه باعث آسیب عصبی به مغز و نخاع می‌شود.
برچسب ها: مصرف ، گوشت ، قرمز
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: