وی ادامه داد: از سویی دیگر برخی پزشکان نیز تعداد زیادی دارو را برای بیمار تجویز میکنند که همین امر منجر به مصرف بیرویه دارو در کشور شده است این در شرایطی است که برخی بیماریهایی که ممکن است گاهی با یک قلم دارو بهبود یابد اما از سوی پزشکان چندین قلم نسخه نویسی میشود.
منوچهری با تاکید بر ضرورت انجام تبلیغات برای تغییر فرهنگ غلط مصرف دارو در کشور، یادآور شد: به طور حتم صداوسیما و رسانهها نقش برجستهای در تغییر فرهنگ غلط مصرف بیرویه دارو در کشور دارد به گونهای که از این طریق میتوان این معضل را به خوبی کنترل کرد.
وی با بیان اینکه مصرف بیرویه دارو در کشور خطرات زیادی برای فرد به همراه دارد، تاکید کرد: هر دارویی دارای عوارض خاصی است که علاوه بر این معضل هر دارو در صورت مصرف خودسرانه موجب تداخلات دارویی در بدن فرد شده و اثرات سوئی برجای گذارد.
منوچهری با یادآوری راههای جلوگیری از کنترل و مصرف بیرویه دارو در کشور، تصریح کرد: وزارت بهداشت با نظارت خود نباید اجازه دهد تا پزشکان نسبت به میزان تجویز دارو از نرم قانونی خود عبور کنند و در صورت بروز تخلف، تذکرها و برخوردهای قانونی با آنها صورت گیرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: برای کنترل مصرف دارو ابتدا باید از پزشکان آغاز کنیم و سپس با توجیه داروخانهدارها اجازه ارایه دارو به بیمار در صورت نبود نسخه را ندهیم در این صورت میتوان امید داشت که مصرف بیرویه دارو در کشور تا حدودی کنترل شود.