تحقیقات جدید در هنگ کنگ نشان میدهد تزریق ۳ دوز واکسن سینوواک نمیتواند سطح مناسبی از آنتی بادیهای لازم برای مقابله با سویه امیکرون در بدن بیماران ایجاد کند.
شفاآنلاین>سلامت>دانشمندان هنگ کنگی میگویند تزریق دوز سوم واکسن سینوواک نمیتواند سطح آنتی بادی لازم را در افراد برای مقابله با سویه جدید کرونا ایجاد کند.به گزارش شفاآنلاین:با تشدید نگرانیها از بالا گرفتن شمار مبتلایان به سویه جدید کرونا موسوم به امیکرون، کشورها به سرعت در حال تزریق دوز تقویتی (دوز سوم) واکسن به شهروندان خود هستند.
واکسنهای مختلف دارای تاثیر گذاری متفاوتی بر روی افراد هستند. با این حال، سازمان جهانی بهداشت میگوید به دلیل جهشهای رخ داده در بخش شاخک پروتئینی سویه جدید، امیکرون قابلیت واکسن گریزی بیشتری نسبت به سویههای دیگر دارد.
تحقیقات جدید در هنگ کنگ نشان میدهد تزریق ۳ دوز واکسن سینوواک نمیتواند سطح مناسبی از آنتی بادیهای لازم برای مقابله با سویه امیکرون در بدن بیماران ایجاد کند. با این حال، تزریق دوز سوم واکسن فایزر میتواند ایمنی بیشتری نسبت به سینوواک در افراد برای مقابله با سویه جدید ایجاد کند.
این تحقیقات که از سوی دانشگاه هنگ کنگ انجام گرفت ناتوانی دوز تقویتی سینوواک در برابر سویه جدید را نشان داد. سینوواک و سینوفارم دو واکسن چینی هستند که به طور گسترده در این کشور برای مهار کرونا تزریق شده اند. با این حال، هنوز تحقیقاتی درباره تاثیرگذاری سینوفارم در برابر امیکرون انجام نشده است.
در روزهای گذشته دو شرکت فایزر آمریکا و بایونتِک آلمان در بیانیهای مشترک اعلام کرده بودند تزریق دوز سوم واکسن این شرکتها خطر ابتلا به کرونای شدید و نیز بستری شدن در بیمارستان را درپی ابتلا به امیکرون کاهش میدهد.