کد خبر: ۲۹۵۴۳۰
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021December 14
برای روشن شدن این موضوع، گروه تحقیقاتی گیرنده ملاتونین MT۲ را در ماهیچه صاف راه هوایی انسان شناسایی کردند.
شفاآنلاین>سلامت>مبتلایان به بیماری آسم معمولاً متوجه می شوند که وضعیت آنها در شب بدتر می شود.
به گزارش شفاآنلاین: طبق یک مطالعه جدید دانشگاه توهوکو ژاپن، ملاتونین، هورمون خواب که گاهی برای درمان بی خوابی تجویز می‌شود، انقباض مسیر برونش، راهی که هوا را به ریه‌ها وارد و از آن خارج می‌کند، را تشدید می‌کند.

بیماران مبتلا به آسم اغلب تشدید علائم آسم را در شب و به اصطلاح "آسم شبانه" تجربه می‌کنند. بر اساس گزارش‌ها، بیش از ۵۰ درصد از مرگ‌های ناشی از آسم در شب اتفاق می‌افتد که نشان دهنده ارتباط بین علائم آسم شبانه و مرگ‌های ناشی از آسم است. اگرچه برخی عوامل، دلایل آسم شبانه را توضیح می‌دهند، مکانیسم‌های دقیق تنظیم کننده این فنوتیپ آسم مبهم باقی مانده است.

اکنون یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی «کنتارو میزوتا» دریافته‌اند که ملاتونین، هورمون خواب، آسم را تشدید می‌کند.

بیماران مبتلا به آسم از انقباض برونش رنج می‌برند، جایی که ماهیچه‌های صاف برونش که هوا را به ریه‌ها وارد و از آن‌ها خارج می‌کند، منقبض می‌شود. برای کاهش این مسئله، بسیاری افراد داروهایی که باعث گشاد شدن برونش می‌شود، مصرف می‌کنند.

با این حال، ملاتونین، که اغلب برای بی خوابی تجویز می‌شود، به حالت انقباض برونش کمک می‌کند و از طریق فعال کردن گیرنده MT۲ ملاتونین، اثر آرامش بخش دارو را تضعیف می‌کند.

برای روشن شدن این موضوع، گروه تحقیقاتی گیرنده ملاتونین MT۲ را در ماهیچه صاف راه هوایی انسان شناسایی کردند. آنها مشاهده کردند که فعال شدن گیرنده ملاتونین MT۲ با دوزهای بالاتر ملاتونین یا آگونیست گیرنده ملاتونین راملتون، انقباض برونش را بسیار تقویت می‌کند. علاوه بر این، ملاتونین اثرات آرامش بخش آگونیست بتا آدرنرژیک گشادکننده برونش را کاهش می‌دهد.

به گفته محققان، درمان دارویی که گیرنده MT۲ ملاتونین را مسدود می‌کند، می‌تواند اثرات مضر ملاتونین بر مجاری هوایی را مهار کند.
برچسب ها: ملاتونین ، بیماری ، آسم
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: