لوبیا سبز چه فوایدی دارد؟
2. مزایای ویتامین C از خواص لوبیا سبز:
ویتامین C یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها است ،که به کاهش واکنش های رادیکال آزاد کمک می کنند. این واکنش های رادیکال های آزاد، منجر به فرآورده های جانبی و فرآیندهای می شوند که ممکن است سرطان زا باشند.آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا سبز ،برای بدن بسیار مفید هستند.
3. لوبیا سبز دارای کالری کم است :
لوبیا سبز تازه کالری بسیار کمی دارد. بنابراین، افرادی که به کالری ها بسیار حساس هستند، نیازی به نگرانی ندارند و می توانند آنها را در مقادیر زیادی مصرف کنند.همچنین حاوی مقدار کمی سدیم، چربی اشباع شده و کلسترول هستند.
4.لوبیا سبز غنی از فیبر:
لوبیا سبز، منبع غنی از فیبر رژیمی است. الیاف رژیمی مزایای سلامتی زیادی را به همراه دارند.فیبر برای افراد مبتلا به مسائل گوارشی تجویز می شود. میزان فیبر در لوبیا سبز، به پیشگیری و درمان یبوست، هموروئید و دیورتیکولوز کمک می کند.میزان فیبر بالا در لوبیا سبز به حفظ سطح کلسترول و قند بدن کمک می کند.
مزایای لوبیا سبز
لوبیا سبز منبع غنی از فیبر می باشد
5.لوبیا سبز از منابع فولات:
لوبیا سبز همچنین منبع خوبی از فولات است، که برای تقسیم سلولی و سنتز DNA مفید هستند.غذاهای غنی از فولات برای زنان در دوران پریودی و بارداری نیز مفید هستند.تعدادی از ویتامین هایی، مانند؛ نیاسین و تیامین که در لوبیا سبز موجود است، منبع خوبی از مواد مغذی هستند که به جلوگیری از عفونت های زیادی در بدن کمک می کنند.
6. حفظ سلول و مایع بدن از خواص لوبیا سبز:
پتاسیم موجود در دانه های سبز به بدن کمک می کند تا سلول های بهتری تولید کند و حرکت مایع بدن را حفظ می کند.
7. کنترل بیماریهای قلبی عروقی و فشار خون با لوبیا سبز:
میزان پتاسیم لوبیا سبز نیز در کنترل فشار خون و سایر بیماری های مرتبط با قلب موثر است.
بیماری های فشار خون
کنترل کردن بیماری های قلبی عروقی با لوبیا سبز
8. تاثیرات ویتامین A از فواید لوبیا سبز:
ویتامین A موجود در سبزیجات سبز در تهیه آنتی اکسیدان ها و همچنین در تولید ترکیباتی که مانع از پیری می شوند، موثر هستند.
9. تاثیر منگنز از خواص لوبیا سبز:
موجودی منگنز در لوبیا سبز به عنوان عاملی برای آنتی اکسیدان ها در عمل آزاد سازی رادیکال کمک می کنند. لوبیا سبز تمایل دارد که شما را متناسب و سالم نگه دارد.
10.مصرف لوبیا سبز برای پیشگیری از سرطان:
لوبیا سبز، حاوی مقدار زیادی کلروفیل است ؛ ممکن است اثرات سرطان زایی آمین های هتروسیلیکلی را که هنگام کباب کردن گوشت در دمای بالا ایجاد می شود، را بتواند متوقف کند.افرادی که غذاهای کبابی را ترجیح می دهند، باید آنها را با سبزیجات سبز ترکیب کنند، تا این خطر کاهش یابد.
خواص لوبیا سبز
پیشگیری از سرطان با مصرف لوبیا سبز
لوبیاسبز در بارداری و دوران قاعدگی
لوبیا سبز منبعی غنی از آهن است و مصرف آن به خانم های باردار بسیار توصیه می شود. مقدار آهن موجود در لوبیا سبز با گوشت قرمز برابری می کند. به همین علت کسانی که نمی توانند از گوشت استفاده کنند می توانند آهن مورد احتیاج بدن خود را با خوردن لوبیا سبز جبران کنند.
در خانم های سنین باروری مصرف سبزیجات حاوی آهن مانند اسفناج، لوبیا سبز و ... منجر به افزایش باروری آن ها می شود. خانم های باردار هم باید مقادیر کافی اسیدفولیک استفاده کنند تا نوزاد آن ها به نقایص مختلف سیستم عصبی دچار نشود زیرا کمبود اسید فولیک می تواند منجر به اختلال در تکامل سیستم عصبی جنین شود.لوبیا سبز در مقایسه با گوشت قرمز که یکی از منابع مهم برای تامین آهن است.
لوبیا سبز در بارداری
فواید مصرف لوبیا سبز در دوران بارداری
خطرات و عوارض مصرف لوبیا سبز ؛
افرادی که داروهای خونی ،مانند:کومادین یا وارفارین مصرف می کنند، نباید به طور ناگهانی مقدار مصرفی ویتامین K خود را تغییر دهند، زیرا این ویتامین نقش مهمی در لخته شدن خون دارد.
لکتین ها، نوعی پروتئینی هستند که کربوهیدرات را به هم متصل می کنند. آنها در لوبیاها، از جمله لوبیا سبز وجود دارند و می توانند عامل مشکلات سیستم گوارشی باشند ؛ پختن لوبیا می تواند سطوح لکتین را کاهش دهد.
لوبیا سبز حاوی اسید فیتیک است که می تواند با مواد معدنی ارتباط برقرار کند و مانع جذب آن توسط بدن شود. افرادی که کمبود مواد معدنی دارند، قبل از مصرف لوبیا سبز زیاد، باید با یک پزشک مشورت کنند. این یک رژیم غذایی یا الگوی غذایی است که در پیشگیری از بیماری ها و دستیابی به سلامت بسیار مهم می باشد بهتر است یک رژیم غذایی با انواع مختلفی از ترکیبات داشته باشید، تا اینکه تمرکز بر غذاهایی خاص برای سلامت خود داشته باشید.