کد خبر: ۲۹۳۳۶۲
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021November 12
کروسین و کروستین دو ترکیب شیمیایی در زعفران هستند که محققان معتقدند ممکن است حافظه را تقویت کرده و عملکرد مغز را بهبود بخشد.
شفاآنلاین>سلامت>زعفران گیاهی خوشرنگ و معطر است که فواید زیادی برای سلامتی دارد.
به گزارش شفاآنلاین:مزایای سلامتی خوردن زعفران برای سلامتی شما، بسیار زیاد است زیرا به مبارزه با سرطان و سایر بیماری‌های مزمن کمک می‌کند. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که به از بین بردن رادیکال‌های آزاد مضر مرتبط با بیماری‌هایی مانند سرطان کمک می‌کند. در اینجا  برجسته‌ترین فواید خوردن آن آورده شده است.

۱- پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی

از آنجایی که زعفران سرشار از مواد معدنی مانند تیامین و ریبوفلاوین است، سلامت قلب را تضمین می‌کند و از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری می‌کند.

افزودن زعفران به رژیم غذایی روزانه به گشاد شدن خون و رفع هرگونه انسداد در رگ‌ها کمک می‌کند. همچنین گردش خون را بهبود می‌بخشد، فشار خون را کاهش می‌دهد و از حملات قلبی و سکته جلوگیری می‌کند.

۲- به عنوان یک ضد افسردگی عمل می‌کند

زعفران با افزایش سطح دوپامین در مغز بدون تغییر سطح سایر هورمون‌های مغز، خلق و خو را بهبود می‌بخشد. با این حال، مکمل‌های زعفران می‌توانند خلق و خو را تقویت کنند و همچنین به عنوان ضد افسردگی عمل کنند.

۳- به کاهش وزن کمک می‌کند


تحقیقات نشان می‌دهد که زعفران ممکن است به کاهش اشتها، جلوگیری از پرخوری و کاهش وزن کمک کند.

مطالعه‌ای که در مجله Cardiovascular and Thoracic منتشر شده است ادعا می‌کند که عصاره زعفران ممکن است به کاهش شاخص توده بدنی (BMI) به ویژه در بیماران مبتلا به بیماری گرفتگی عروق کرونر کمک کند.

۴- ممکن است حافظه را بهبود بخشد و قدرت مغز را تقویت کند

کروسین و کروستین دو ترکیب شیمیایی در زعفران هستند که محققان معتقدند ممکن است حافظه را تقویت کرده و عملکرد مغز را بهبود بخشد.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ نشان داد که زعفران ممکن است التهاب و آسیب اکسیداتیو در مغز را کاهش دهد و از آسیب احتمالی به سیستم عصبی جلوگیری کند.

برخی تحقیقات همچنین نشان می‌دهد که مصرف زعفران ممکن است به تسکین علائم بیماری آلزایمر نیز کمک کند.
برچسب ها: فایده ، مصرف ، سلامتی
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: