در ناوگان جاده ای باید ردیف های آخر خالی بماند که اگر مسافری علائم داشته باشد جداسازی شود.
شفاآنلاین>سلامت>باقرجوان گفت: از ابتدای آذرماه، اجرای شیوه نامههای بهداشتی در ناوگان حمل و نقل عمومی برای ترغیب افراد برای استفاده از واکسن کرونا سیستمی میشود.به گزارش شفاآنلاین:باقرجوان، مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص جزئیات محدودیت های سفر با توجه به شرایط جدید کرونایی تصریح کرد: با توجه به مصوبه اخیر ستاد مرکزی مقابله با کرونا استفاده از ناوگان عمومی محدودتر شده است به این شکل که افرادی که تمایل به تزریق واکسن ندارند اجازه استفاده از ناوگان را ندارند مگر اینکه تست پی سی آر ۷۲ ساعته منفی داشته باشند.
او ادامه داد: از ابتدای آذرماه، اجرای شیوه نامههای بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ناوگان حمل و نقل عمومی برای ترغیب افراد برای استفاده از واکسن و تست پی سی آر منسجمتر و سیستمیتر میشود.
باقرجوان بیان کرد: تا امروز با رعایت شیوه نامه ها جابجایی مسافر در ناوگان عمومی با ۵۰ درصد ظرفیت انجام می گرفت اکنون می توانند ظرفیت را به ۸۰ درصد اضافه کنند. در صورتی که واکسیناسیون سراسری در کشور به ۸۰ درصد برسد استفاده از ظرفیت ناوگان حمل و نقل جاده ای به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در خصوص نحوه رسیدگی به شکایت مردم از ناوگان حمل ونقل جادهای توضیح داد: مردم میتواند شکایت خود را در زمینه رعایت نشدن شیوه نامههای بهداشتی در حمل و نقل جادهای با شماره گویای ۱۴۱ و یا ارسال پیامک به شماره ۲۰۰۰۱۴۱ و یا با شماره تلفن مدیر مسئولی که در اتوبوسها نصب است مطرح کنند.
او در پاسخ به این سوال که پس از پایان محدودیت ها و استفاده حدااکثری از ظرفیت ناوگان جاده ای آیا قیمت ها کاهش می باید گفت: شیوه نرخ گذاری ناوگان عمومی از طریق شواری عالی ترابری و از طریق خود بخش انجام می شود الان افزایش کرایه ناوگان جاده ای ناچیز است و با برداشتن محدودیت ها تغییر چندانی نمی کند.
راه اندازی سامانه امید با همکاری وزارتخانههای بهداشت و کشور
در ادامه برنامه آدم نژاد، معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در این خصوص تصریح کرد: سامانه امید با همکاری وزارت بهداشت و کشور از اول آذر ماه راه اندازی میشود تا همزمان با صدور بلیت، کارت واکسن هم بارگذاری شود.
او ادامه داد: مسافران برای دریافت بلیت باید دو دوز واکسن را تزریق کرده باشند در غیر این صورت باید تست پی سی آر بدهند.
آدم نژاد تصریح کرد: در ناوگان جاده ای باید ردیف های آخر خالی بماند که اگر مسافری علائم داشته باشد جداسازی شود.
او بیان کرد: از اول آذرماه امکان صدور بلیت در حمل و نقل هوایی و ریلی برای افرادی که واکسینه نشدهاند وجود نخواهد داشت و در حمل و نقل جادهای هم گشتهای راهداری در تمام استانها، مسیرها را کنترل خواهند کرد.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: تاکسیهای سواری تا واکسیناسیون ۸۰ درصد افراد جامعه باید با همان ظرفیت قبلی اقدام به حمل مسافر کنند.