برای این مطالعه، محققان دادههای بیمارستانهای بیش از ۱۸۰۰ شهر برزیل را بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند که تنها بیش از ۷ درصد از پذیرشهای بیماران کلیوی در زمان های بوده که هوا به شدت گرم بوده است. این رقم معادل بیش از ۲۰۲۰۰۰ مورد بیماری کلیوی است.
به ازای هر ۱ درجه سانتیگراد افزایش میانگین دمای روزانه، نزدیک به ۱ درصد افزایش در بیماری کلیوی وجود دارد. افرادی که بیشتر در معرض خطر بودند، زنان، کودکان کمتر از ۴ سال و افراد ۸۰ ساله و بالاتر بودند.
محققان دریافتند ارتباط بین دما و بیماری کلیوی، در روز قرار گرفتن در معرض دمای شدید قویتر بود، اما تا یک تا دو روز بعد هم ادامه داشت.
به گفته محققان، این مطالعه شواهد محکمی ارائه میکند مبنی بر اینکه باید سیاستهای بیشتری برای کاهش تغییرات آب و هوایی ارائه شود.
به گفته نویسندگان این مطالعه، اقدامات باید به سرعت در سیاست های دولت در مورد تغییرات آب و هوایی گنجانده شود و گروه های خاصی را که در برابر بیماری کلیوی مرتبط با گرما آسیب پذیرتر هستند، از جمله زنان، کودکان، نوجوانان و سالمندان را هدف قرار دهد.
طبق مقاله منتشرشده در سال ۲۰۱۷ که بیماری کلیوی را یک نگرانی جهانی برای سلامت عمومی اعلام کرد، گفته شد که در آن سال نزدیک به ۲.۶ میلیون مرگ در سراسر جهان ناشی از اختلال عملکرد کلیه بوده است.
مرگ و میر ناشی از بیماری کلیوی تقریباً ۲۷ درصد بیشتر از دهه گذشته است و این مطالعه نشان می دهد که تغییرات آب و هوایی یکی از عوامل این افزایش بوده است