شفا آنلاین:گزارشهای "سازمان بهداشت جهانی" نشان میدهند که بیماریهای ناشی از غذا عامل حدود 7 میلیون مورد مرگومیر در سال در مناطق مختلف جهان است.
به گزارش
شفا آنلاین،محمد کاظم شفیعی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران
تصریح کرد: در سالهای اخیر اقدامات نسبتا خوبی در جهت پیشگیری و کنترل
عفونتها و مسمومیتهای غذایی صورت گرفته که نتیجه آن کاهش این بیماریها در
برخی از مناطق و کشورها بوده است.
وی افزود:
البته در برخی از کشورها نه تنها بیماریهای ناشی از غذا کنترل شده است بلکه
موارد ابتلا به این بیماری نیز افزایش نسبی یافته است.
شفیعی
گفت: در واقع باید به این نکته اشاره کرد که با وجود اقداماتی که تاکنون
صورت گرفته است اما همچنان موارد ابتلا به بیماریهای ناشی از غذا و
مرگومیر مرتبط به این بیماری بسیار بالا است.
وی
با اشاره به مرگومیر میلیونها نفر در جهان بر اثر بیماریهای مرتبط با غذا
تاکید کرد: گزارشهای سازمان بهداشت جهانی نشان میدهند که بیماریهای ناشی
از غذا عامل حدود 7 میلیون مورد مرگومیر در سال در مناطق مختلف جهان است.
شفیعی
یادآور شد: یکی از مهمترین ضعفها در خصوص مواد غذایی اطلاعات کم مردم در
خصوص بیماریهای مرتبط با غذا و راههای پیشگیری از این بیماریهای است.
وی
خاطر نشان کرد: ضعف در نظارت و کنترل مواد غذایی نیز یکی دیگر از عوامل
مهم مرتبط با شیوع بیماریهای ناشی از غذا در سراسر جهان و از جمله در
کشورمان است.