شفا آنلاين-مصرف روزي يک وعده آجيل، خطر بيماري قلبي را تا ۳۰ درصد کاهش مي دهد.
به گزارش
شفا آنلاين،نتايج بررسي هاي جديد نشان مي دهد، مصرف روزانه يک وعده مغز ميوه، خطر بروز بيماري قلبي را تا ۳۰ درصد کاهش مي دهد.
خوردن تنقلاتي مانند بادام زميني، بادام هندي و... به جاي خوراکي هاي شيرين، خطر بروز ناراحتي هاي قلبي را تا ۳۰ درصد کاهش مي دهد. از طرفي محققان معتقدند مصرف مغز ميوه به طور کلي خطر مرگ به هر علتي را تا ۱۷ درصد کاهش مي دهد. مغز ميوه حاوي ترکيبي غني از اسيد چرب اشباع نشده، ويتامين و ماده مغذي است. اين ترکيب کلسترول و التهاب را کاهش مي دهد. اين يافته، گفته هاي متخصصان را مبني بر اين که مغز ميوه، تغذيه اي سالم براي پيش گيري از بيماري مزمن است، تاييد مي کند.
خراسان