کد خبر: ۲۸۱۰۶۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021May 19
زمان زیادی است که از لیموترش در آشپزی سنتی هم به‌عنوان طعم‌دهنده و هم به‌عنوان پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها استفاده می‌شود

شفاآنلاین>سلامت> از پوست لیمو می‌توان برای خوش‌طعم کردن غذاها و خوراکی‌های‌ مختلف استفاده کرد. برای نگهداری بهتر و طولانی‌مدت از لیموترش فریز کردن گزینه مناسبی است. در این مطلب روش فریز کردن لیموترش را آموزش داده‌ایم.

به گزارش شفاآنلاین: زمان زیادی است که از لیموترش در آشپزی سنتی هم به‌عنوان طعم‌دهنده و هم به‌عنوان پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها استفاده می‌شود. بنابر نوشته مجله سلامت درواقع، ثابت شده که لیموترش این ویژگی‌ها را دارد:

    مبارزه با سرطان
    کاهش کلسترول
    مبارزه با التهاب
    تنظیم فشارخون
    مبارزه با افسردگی و استرس
    سم‌زدایی از کبد و کلیه‌ها

ساده‌ترین روش فریز کردن لیموترش

۱- لیموها را خوب بشویید و ضدعفونی کنید. برای ضدعفونی کردن می‌توان از کمی سرکه سیب استفاده کرد.

از پودر فریز شده لیموترش یک قاشق غذاخوری در اسموتی‌هایتان استفاده کنید، کمی در آب میوه یا چایتان بریزید یا مقدار زیادی از آن را در پخت‌وپز به کار ببرید.

۲- لیموها را آبکشی و خشک کنید.

۳- لیموها را ۱۲ ساعت در فریزر بگذارید تا منجمد کنید. وقتی کاملا سفت و سخت شدند، آنها را از فریزر خارج و پوست و گوشت و هسته‌هایش را همه با هم رنده کنید و برای استفاده‌های بعدی، این پودر را در حالت منجمد نگه دارید.

► از پوست لیمو می‌توان برای خوش‌طعم کردن غذاها و خوراکی‌های‌ مختلف مثل سالاد، بستنی، سوپ، ماست، سس پاستا و… استفاده کرد.
نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: