کد خبر: ۲۸۰۶۵۸
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021May 13
تحقیقات نشان داده است اصرار بر مصرف یک نوع میوه یا سبزی در نهایت منجر به کمبود ریزمغذی‌ها در بدن می‌شود. از این رو توصیه می‌شود که بشقاب غذای خود را با مواد غذایی مختلف پر کنید.
شفاآنلاین>سلامت>متخصصان تغذیه می‌گویند مصرف یک ماده غذایی خاص در هر روز می‌تواند باعث به خطر افتادن سلامت انسان شود.

به گزارش شفاآنلاین:آیا شما هم از آن دسته از افراد هستید که به طور پیوسته یک غذا را هر روز مصرف می‌کنید. مثلاً برای وعده صبحانه از نیمرو و نان تست شده استفاده می‌کنید  یا از نوشیدنی‌های یکسان بهره می‌گیرید. اگر اینگونه است باید در این موضوع تجدید نظر جدی کنید.

در این مطلب به دلایلی که نباید مواد غذایی مشابهی را برای روز‌های متوالی مصرف کنید می‌پردازیم:

۱- کمبود مواد مغذی

حقیقت این است که بدن ما برای کارکرد مناسب به طیف گسترده‌ای از مواد مغذی ریز و درشت نیاز دارد. این امر نیازمند آن است که افراد رژیم غذایی متنوعی داشته باشند. هیچ مواد غذایی در جهان وجود ندارد که تمام مواد مورد نیاز بدن انسان را به طور کامل و جامع داشته باشد.

تحقیقات نشان داده است اصرار بر مصرف یک نوع میوه یا سبزی در نهایت منجر به کمبود ریزمغذی‌ها در بدن می‌شود. از این رو توصیه می‌شود که بشقاب غذای خود را با مواد غذایی مختلف پر کنید.

۲- به خطر افتادن سلامت شکم

داشتن یک رژیم غذایی متنوع باعث ایجاد محیط مطبوع و مناسب برای رشد باکتری‌های مفید در دستگاه گوارش می‌شود. این امر در نهایت باعث تقویت سیستم ایمنی شده و فرآیند هضم مواد غذایی را بهبود می‌بخشد.

۳- کاهش وزن را کند می‌کند

پیروی از یک رژیم غذایی خاص و نداشتن تنوع غذایی به ویژه در افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند خطرناکتر است. مطالعات نشان داده است افرادی که از رژیم غذایی متنوع شامل طیف گسترده‌ای از میوه‌ها و سبزیجات استفاده می‌کنند سریع‌تر از افرادی که تنها از یک غذا در هر روز بهره می‌گیرند می‌توانند وزن خود را کاهش دهند.

۴- زیاده روی در تجمع برخی ریزمغذی‌ها

با مصرف مداوم یک ماده غذایی خاص خطر افزایش تجمع برخی ریزمغذی‌ها در بدن و به مخاطره افتادن سلامت بدن افزایش می‌یابد. برای مثل زیاده روی در مصرف زردچوبه می‌تواند در عملکرد کبد اختلال ایجاد کند.

۵- افزایش احتمال بروز اختلالات غذایی

تحقیقات نشان داده است مصرف یک ماده غذایی خاص به طور مداوم می‌تواند خطر ابتلا به اختلالات غذایی و یا اختلال غذایی محدود کننده را افزایش دهد. در این شرایط، فرد از خوردن برخی مواد غذایی به دلیل رنگ، شکل  یا حتی بوی آن‌ها اجتناب می‌کند. این اختلال غذایی می‌تواند در نهایت منجر به سوء تغذیه و کاهش وزن بیمارگونه شود.yjc

نظرشما
نام:
ایمیل:
* نظر: